50 kg súlyfelesleg van rajtam. Le lehet ezt adni és, hogy ne lógjon a bőr kitölteni izommal? Milyen mozgásformát és fogyókúrát ajánlotok?
7-es vagyok.
Igaza van a nyolcas válaszolónak.
Természetesen számít, hogy milyen magas vagy, hány kiló, férfi vagy nő.
Ha tényleg 50 kg felesleg van rajtad, akkor tényleg nem szabad futni, inkább az úszás.
Az, hogy a bőröddel mi lesz, az genetikától, életkortól is függ.
Én például pont közel 50 kilót fogytam, és kifejezetten nincs lógó bőröm, hanem pl. comb, alhas nem annyira feszes, de ennyi, én meg vagyok elégedve magammal, mondjuk azt is hozzátenném, hogy fiatal is vagyok. Nyilván nem nézek ki úgy, mint aki sosem fogyott volna ennyit, viszont egyáltalán nem vészes szerintem. Meg igen, sokszor ilyenkor a has az, ahol lesz lógó bőr. Viszont én nem kezdenék már most parázni ezen. Számolj kalóriát, próbálj egészségesen étkezni és mozogj.
182 cm magas vagyok
130 kg
Férfi
14-es!
Szerimtem ez lesz!
Ma nap nekilátok.
Majd jelentkezek 100kg nál. :)
Lassú fogyás (max heti fél kg), mellett intenzív izomépítő sport. Igyál minden nap 10 gramm kollagént és szedj cinket.
Az első 30 kiló striás lesz, de lógni nem fog. Ha majd eljutottál oda, onnan meglátod hogy tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!