Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjem el? Ki hogy...

Hogyan kezdjem el? Ki hogy csinálja?

Figyelt kérdés
Annyi akaraterőm van mint egy hintalónak ha sportról van szó és ha ráveszem magam hogy elkezdem (volt már ilyen) akkor sem tart sokáig. Ti hogyan kezdetek neki? Hogy veszitek rá magatokat nap mint nap?
2010. szept. 21. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha már rá kell venni,akkor megette a fene az egészet.

Szeretem csinálni,ennyi.

2010. szept. 21. 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tetszem magamnak. Megelégeltem, hogy az üzletekben a legnagyobb nadrág méret a 32-es, ami a combomig, ha feljön. Ez adott erőt az elején. Aztán elkezdtem futni. Úgy voltam vele, hogyha van itthon valami süti, akkor egyet engedni fogok magamnak, akárki, akármit mondd, hisz akkor is jobb, mint régebben, amikor akár hatot is betoltam. Aztán egyik futós nap volt itthon fánk. Kínáltak futás után, fél órát küzdöttem a pályán, előttem a fánk. Csak az ugrott be, mennyi kalória lehet, tocsog a zsírtól, cukorral tele van, s örülhetek, ha ennyit sikerült lemozognom a futással. Nem azért küzdöttem fél órán át, hogy fél perc alatt ugyanott tartsak, mint eddig. Nekem a mozgás ad erőt. Ha már ennyit dolgozok érte, akkor nem akarom elrontani :). Tudom, hogy ez nem teljes válasz a kérdésedre, hisz engem pont az edzés motivál. De az elején az adott erőt, hogyha másoknak sikerült több tíz kilót leadni, akkor nekem miért ne menne, nekem is lehet olyan alakom, mint bárki másnak :).
2010. szept. 21. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
tükörbe nézek
2010. szept. 21. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Most suli van, és egész nap ülni kell (van amikor 8-20ig), már nagyon vágyom arra az 1 óra sportra. Utána meg jön a sok endorfin :
2010. szept. 21. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!