Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen vizsgálatra menjek, ha...

Milyen vizsgálatra menjek, ha nem fogyok?

Figyelt kérdés

162 cm, 94 kg vagyok

Napi 8 km bicajozok (azzaj járok dolgozni 4 km oda-vissza) este kutyával 3 km séta minden nap, van egy 4 éves gyerekem is akivel minden nap este játszótér rohangálás, plusz hobbim a kertészkedés füvet nyírok kapálok metszek stb

Ülőmunkát végzek de nem a szó klasszikus értelmében mert rengeteet kell járkálni ki az irodából, át a 300 méterre levő hivatalba,kigyalogolni a kontérekhez stb szóval a 8 órából max a felét ülöm. Nyilván nem sportolok a klasszikus értelemben,de a 15000 lepes also hangon megvan egy nap + a bicaj

Enni sajnos igen, nem salátán élek, de nem is érzem hogy zabálnék. Nem látnám hogy bármelyik kolleganőm kevesebbet enne. Vega vagyok, csak húst nem eszek, tejet tojást igen

Reggelire is próbálok inkább granolát növényi tejjel meg ilyeneket, ebédre sokszor fél adagot kérek..kávét üdítöt nem fogyasztok, mindenből cukormenteset veszek

Nagyon unom már hogy mégis én vagyok a dagadt mindenhol..

2022. júl. 10. 11:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
36%
19. Jaj, ezek a 140-160 gramm chs diéták marhaságok, csak magyar mánia,de amúgy a szervezetnek semmi szükség nincs ilyen sokra, főleg nem akkor ha intoleranciád van rá vagyis IR es vagy.. vizsgáltasd újra. +Tényleg nézd át az étrendedet, egyél több zöldségköretet màs hagyományos köret helyett, fogd vissza a lisztes kajákat, gabonaféléket meg hasonlókat.
2022. júl. 12. 15:40
 22/24 anonim válasza:
100%
Én is gyanakodtam valami betegségre, mert 8 évvel ezelőtt egy egészséges étrenddel és mozgással tök könnyen lefogytam, most meg nem ment és mindig éhes is vagyok. TSH, cukorterhelés. Minden értékem normális, egyedül a triglicerid szintem magas, az meg a szar életmódtól van. Hát sajnos számomra kiderült, hogy csak szimplán zabálok :D Csak azt nem tudom, akkor mit csináljak, hiszen tényleg folyton éhes vagyok...
2022. júl. 17. 08:10
 23/24 anonim ***** válasza:
75%

#22 Iktasd ki a gyorsan felszívódó szénhidrátokat az étrendedből. A hirtelen megugró, majd leeső vércukorszint okozza a túlzott éhséget

A videóban 3:53-tól részletesen kifejti. [link]

2022. júl. 17. 08:22
 24/24 anonim válasza:
100%

Köszi szépen #23 :)

#22 voltam

2022. júl. 17. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!