Az emlő ultrahangot 35 éves korig ajánlják. A mammográfiát 40 felett. 37 vagyok. Hova menjek vizsgálatra?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 22:21
1/5 anonim válasza:
Nálunk a mammográfia mellett UH-t is csinálnak automatikusan. Én a helyedben mammo-ra mennék.
2/5 anonim válasza:
Én mammoszkópián voltam nemrég, ez egy újfajta vizsgálat, ahol nem nyomnak össze. Budapesten a kispesti Nagysándor utcában vannak, Miskolcon az Erzsébet fürdőben.
3/5 anonim válasza:
Mindekettőt érdemes megcsinálni.
4/5 anonim válasza:
Miért akarsz menni ennyi idősen? Egyébként oda mész, ahová akarsz, nem fognak elzavarni.
5/5 anonim válasza:
Miért akar menni? Amiért a többiek is. Hogy kiderüljön, van-e emlőrákja. 37 éves korban simán lehet valakinek. 30 éves korban is. Sőt, 25 éves korban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!