Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen vizsgálatra menjek, ha...

Milyen vizsgálatra menjek, ha nem fogyok?

Figyelt kérdés

162 cm, 94 kg vagyok

Napi 8 km bicajozok (azzaj járok dolgozni 4 km oda-vissza) este kutyával 3 km séta minden nap, van egy 4 éves gyerekem is akivel minden nap este játszótér rohangálás, plusz hobbim a kertészkedés füvet nyírok kapálok metszek stb

Ülőmunkát végzek de nem a szó klasszikus értelmében mert rengeteet kell járkálni ki az irodából, át a 300 méterre levő hivatalba,kigyalogolni a kontérekhez stb szóval a 8 órából max a felét ülöm. Nyilván nem sportolok a klasszikus értelemben,de a 15000 lepes also hangon megvan egy nap + a bicaj

Enni sajnos igen, nem salátán élek, de nem is érzem hogy zabálnék. Nem látnám hogy bármelyik kolleganőm kevesebbet enne. Vega vagyok, csak húst nem eszek, tejet tojást igen

Reggelire is próbálok inkább granolát növényi tejjel meg ilyeneket, ebédre sokszor fél adagot kérek..kávét üdítöt nem fogyasztok, mindenből cukormenteset veszek

Nagyon unom már hogy mégis én vagyok a dagadt mindenhol..

2022. júl. 10. 11:01
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
28 eves nő vagyok, azt lehagytam
2022. júl. 10. 11:04
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Pajzsmirigy vizsgálatra!

Próbáld meg hogy kiiktatsz minden olyan ételt az étrendedből ami gabonát tartalmaz. Nekem ez vált be.

2022. júl. 10. 12:24
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Pajzsmirigy és érdemes cukor terhelésre is elmenni. Illetve szàmolni 1-2 nap a kalóriàkat hogy tényleg átlagosan eszel e. Mert az emberek hajlamosat elfeledkezni egy kis erről egy kis arról. Ez nem szàmit, az minimális stb…
2022. júl. 10. 12:28
 4/24 anonim ***** válasza:
59%
Húst egyébként milyen okból nem eszel? A gabona mentes étrendbe a füstölt kolbász (szigorúan sütés/főzés nélkül) és a párolt halak nagyon jól belepasszolnak
2022. júl. 10. 12:29
 5/24 A kérdező kommentje:

Mert undorodok tőle

Halat eszek sokat viszont, azt szeretem.

2022. júl. 10. 12:41
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Endokrinológus.
2022. júl. 10. 12:45
 7/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, most megyünk 2 hetre nyaralni, de ha hazajöttünk elindulok valamilyen úton, mert már gyűlölöm ezt a helyzetet.

Amúgy többnyire más tüneteim nincsenek, nem szőrösödök, nincs hasmenésem, a bőröm is szép.

Ami esetleg még probléma az a hajhullás, legalábbis szerintem erősebb mint a normális, az az egy amit észre veszek magamon még,mint zavaró tényező.

Gyerek is egy alkalom után összejött, így korábban nem gyanakodtam semmi hormonális okra, de mostanában már ez merült fel bennem.

2022. júl. 10. 12:56
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a kaját nem számolod ki, addig az lesz a baj. Hiába a sport. Én azt javaslom irj egy 5 napos etkezesi naplot, azzal menj dietetikushoz es ha szukseges, tovabbkuld ahova kell
2022. júl. 10. 13:36
 9/24 A kérdező kommentje:

Számolom amúgy, kalóriabázist vezetem évek óta, kb 1400-2300 kcal közt eszek.

Makrók is visszavezethetők ott.

2022. júl. 10. 14:01
 10/24 anonim ***** válasza:
86%

az 1400-2300 óriási intervallum, ebben van hiba

stabilan kéne kb 1700-1800at enned, sport maradjon és sok folyadék meg rost. ha tényleg jól számolsz, lesz eredmény. de ahhoz ugyanúgy kell cisnálni és nem 2 hét alatt várni hogy megváltsd a világot

2022. júl. 10. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!