Milyen vizsgálatra menjek, ha nem fogyok?
162 cm, 94 kg vagyok
Napi 8 km bicajozok (azzaj járok dolgozni 4 km oda-vissza) este kutyával 3 km séta minden nap, van egy 4 éves gyerekem is akivel minden nap este játszótér rohangálás, plusz hobbim a kertészkedés füvet nyírok kapálok metszek stb
Ülőmunkát végzek de nem a szó klasszikus értelmében mert rengeteet kell járkálni ki az irodából, át a 300 méterre levő hivatalba,kigyalogolni a kontérekhez stb szóval a 8 órából max a felét ülöm. Nyilván nem sportolok a klasszikus értelemben,de a 15000 lepes also hangon megvan egy nap + a bicaj
Enni sajnos igen, nem salátán élek, de nem is érzem hogy zabálnék. Nem látnám hogy bármelyik kolleganőm kevesebbet enne. Vega vagyok, csak húst nem eszek, tejet tojást igen
Reggelire is próbálok inkább granolát növényi tejjel meg ilyeneket, ebédre sokszor fél adagot kérek..kávét üdítöt nem fogyasztok, mindenből cukormenteset veszek
Nagyon unom már hogy mégis én vagyok a dagadt mindenhol..
Pajzsmirigy vizsgálatra!
Próbáld meg hogy kiiktatsz minden olyan ételt az étrendedből ami gabonát tartalmaz. Nekem ez vált be.
Mert undorodok tőle
Halat eszek sokat viszont, azt szeretem.
Köszönöm a válaszokat, most megyünk 2 hetre nyaralni, de ha hazajöttünk elindulok valamilyen úton, mert már gyűlölöm ezt a helyzetet.
Amúgy többnyire más tüneteim nincsenek, nem szőrösödök, nincs hasmenésem, a bőröm is szép.
Ami esetleg még probléma az a hajhullás, legalábbis szerintem erősebb mint a normális, az az egy amit észre veszek magamon még,mint zavaró tényező.
Gyerek is egy alkalom után összejött, így korábban nem gyanakodtam semmi hormonális okra, de mostanában már ez merült fel bennem.
Számolom amúgy, kalóriabázist vezetem évek óta, kb 1400-2300 kcal közt eszek.
Makrók is visszavezethetők ott.
az 1400-2300 óriási intervallum, ebben van hiba
stabilan kéne kb 1700-1800at enned, sport maradjon és sok folyadék meg rost. ha tényleg jól számolsz, lesz eredmény. de ahhoz ugyanúgy kell cisnálni és nem 2 hét alatt várni hogy megváltsd a világot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!