Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Könnyebben letud fogyni aki...

Könnyebben letud fogyni aki szoptat, mint az akinek tápszeres a babája?

Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 07:15
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Ha úgy vesszük igen, abból a szempontból nézve, hogy tejtermeléshez igénybe vesz a test 200-800 kcal-t.
2022. júl. 8. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki szoptat, annak nem a fogyásra kellene koncentrálnia, úgyhogy semmiképp sem.
2022. júl. 8. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindkettőnek vannak előnyei. Pl.:

szoptatás esetén:

+ van, aki alapból fogy tőle, hisz pluszkalóriát használ fel az anyánál

+ plusz motiváció az egészséges étkezésre, ami szokássá válik és segíti a fogyást

- nem szabad túl szigorúan diétázni, elmehet a tej vagy ártalmas méreganyagok kerülhetnek bele

tápszer esetén:

+ bármilyen diétát követhet az anya

2022. júl. 8. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Egyébként úgy tudom, a szoptatás csökkenti a cukorbetegség valószínűségét statisztikailag. Hogy pontosan miért, passz, de benne lehet, hogy átlagosan inkább segít fogyni, nem nehezít.
2022. júl. 8. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:
39%
Gyereknek minden szempontból jobb az anyatej. Talán ezt kellene első helyen figyelembe venni.
2022. júl. 8. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Több kalóriát használ fel a szervezet, ez tény. De sokkal nehezebb jól bevinni, mert rengeteg dologtól fájhat a baba hasa. Az enyémnek pl minden gyümölcstől és a zöldségek háromnegyedétől. Így kB húson meg tésztán éltem fél évig. Hát nem akkor sikerült lefogyni.
2022. júl. 9. 07:24
 7/7 A kérdező kommentje:
5ös. Nem erre irányult a kérdésem, köszönöm
2022. júl. 10. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!