Könnyebben letud fogyni aki szoptat, mint az akinek tápszeres a babája?
Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 07:15
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
1/7 anonim válasza:
Ha úgy vesszük igen, abból a szempontból nézve, hogy tejtermeléshez igénybe vesz a test 200-800 kcal-t.
2/7 anonim válasza:
Aki szoptat, annak nem a fogyásra kellene koncentrálnia, úgyhogy semmiképp sem.
3/7 anonim válasza:
Szerintem mindkettőnek vannak előnyei. Pl.:
szoptatás esetén:
+ van, aki alapból fogy tőle, hisz pluszkalóriát használ fel az anyánál
+ plusz motiváció az egészséges étkezésre, ami szokássá válik és segíti a fogyást
- nem szabad túl szigorúan diétázni, elmehet a tej vagy ártalmas méreganyagok kerülhetnek bele
tápszer esetén:
+ bármilyen diétát követhet az anya
4/7 anonim válasza:
Egyébként úgy tudom, a szoptatás csökkenti a cukorbetegség valószínűségét statisztikailag. Hogy pontosan miért, passz, de benne lehet, hogy átlagosan inkább segít fogyni, nem nehezít.
5/7 anonim válasza:
Gyereknek minden szempontból jobb az anyatej. Talán ezt kellene első helyen figyelembe venni.
6/7 anonim válasza:
Több kalóriát használ fel a szervezet, ez tény. De sokkal nehezebb jól bevinni, mert rengeteg dologtól fájhat a baba hasa. Az enyémnek pl minden gyümölcstől és a zöldségek háromnegyedétől. Így kB húson meg tésztán éltem fél évig. Hát nem akkor sikerült lefogyni.
7/7 A kérdező kommentje:
5ös. Nem erre irányult a kérdésem, köszönöm
2022. júl. 10. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!