Terhes vagyok, de nem bírom feldolgozni, hogy hizok. Milyen étrendet tartsak, hogy tápláljam a babát, de ne hízzak sokat?
Mindig is bajom volt magammal, hiába normális alakom volt/van.
Terhesség előtt pont fogytam, kezdtem elég jól érezni magam.
Most pedig újra utalom magam, minden bajom van.
Mit ehetnék, hogy tápláljam a babám de ne hízzak sokat?
Szerintem fogad el elsősorban,hogy a tested egy darabig megváltozik, de nagy valószínűséggel vissza lehet fordítani a baba születése után, valami mozgást a lehetőségeidhez mérten be lehetne iktatni.
Próbálj törekedni minél egészségesebb ennivalók evésére,és akkor nem lesz baj, a test nagyon sokat tud változni,alkalmazkodni a helyzethez,csak türelemmel kell kezelni,és fontos hogy ne utáld magad,hanem inkább az egészséget tartsd szem előtt,pl táplálkozásban
Nem félek, hogy mi lesz szülés után, mert biztos hogy le fogom tudni adni.
Eddig sem voltam dagadt, most sem vagyok, de ami feljott az zavar nagyon.
Hasammal nincs gond, nem az zavar. Annak örülök és szeretem, hogy látszik.
Csak tipik az az ember vagyok aki sosincs megelegedve magával,és nem olyan vagyok aki +20 kg-Val is boldog és szépnek látja magát.
17 hét alatt 4-5 kg jött fel és látom, hogy a combom is hízott.
Valószínű azért is zavar, mert egészségesen étkeztem, munkaba indulás előtt (04:50kor) már reggeliztem, most pedig nem tudok korán mert minden reggelt oklendezessel, ha eszek akkor pedig hanyassal kezdem és amikor enni tudok akkor se mindent mert sok mindentol rosszul vagyok.
Ráadásul volt kis vérzésem is ami ágynyugalmat igényelt és így nem mozoghattam, meg nem is bírtam volna.
Szóval a mozgás sajnos felejtős, pár napja kezdek jobban lenni és akarom majdbeiktatni a napi sétát, de mást nem merek, nem szeretnék megint vérezni.
Leginkább az agyammal van a gond, mert tudom hogy nem kell kettő helyett enni, de sajnos nem is bírok azokat enni mint terhesség előtt, hanem jobban kívánom a sós, néha az édes edessegeket, de közben tudom hogy az nem táplálja meg nem is egészséges és ezért félek a hizastol, mert nem szeretném magam terhesség alatt sem elhagyni.
1. eleve nem kell testképzavarosként gyereket vállalni
2. hízni FOGSZ, pont, és szülés után sem leszel azonnal tiptop - vagy elkezded magad sanyargatni
Van egy nőismerősöm, 175 cm magas és xs/34-es ruhákat hord szülés után nemsokkal, de közben folyamatosan azon nyávog, hogy "anyateste" van, meg "nem meri megmutatni a testét, mert kövér"... az ilyen mit ad át a lányának?
Hogy csontsoványan létezni a legjobb - igen, ő súlyos beteg, csak éppen nem veszi észre, az idióta férje meg táplálja ezt az egész dolgot azzal, hogy "jaj milyen csinos vagy, stb".
NEM az! Csontsovány.
Aki egész életébe testkepzavaros, akkor annak sose legyen gyereke?
Te se vagy normális!
Csak úgy elmondom, aki 80-90 kilosan azt mondja ő így szereti magát, nem akar lefogyni na az hazudik. Mert évente többször tart diétát, miközben eszi az édességet, sirankozik az alakja miatt és mégse tesz érte, hogy jól érezze magát a testébe. Hidd el, azokkal nagyobb a gond.
Én szeretném terhesen is jól érezni magam, és nem a hasammal van a gondom, mert azt imádom, hogy jó nagy. És az átlagnál nagyobb a hasam mérete és az picit sem zavar. (csak a mozgásba ugye😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!