Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet valahol fogyótársat...

Lehet valahol fogyótársat találni, aki hozzám hasonlóan megelégelte a 100+kilóját?

Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 17:09
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Én már -10 kg-nál tartok, jó lenne valaki hasonló elszántságú
2022. jún. 29. 17:12
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Én már lefogytam... De szívesen csinálok belőled is hasonló őrültet, mint én, aki full szálkás lett, beton hasizommal, amit ha ököllel csapkodok meg se érzem 😃 És kb 110 kilóból lettem 63 de folyamatosan edzek. Bevállalod? 😃
2022. jún. 29. 17:42
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is lefogytam. 135ről 65re.

Ha kell segítség segítek szívesen.

Ahogy a kettes írja én edzek napi szinten 1-2 órát. Egy héten 1 nap pihenéssel.

32N

2022. jún. 29. 18:57
 4/16 A kérdező kommentje:
Az első 10 kg nekem heti 1-2 sporttal ment le, most heti 5x csinálom :)
2022. jún. 29. 19:00
 5/16 anonim ***** válasza:

A sport hasznos. Égeti a kalóriákat, növeli az izmokat.

De azt ugye tudod, hogy nem ennyiből áll? Nem fogyókúra kell, hanem egy olyan életmódváltás, amit fenn tudsz tartani életed végéig.

Gondolok itt az étkezésre, az edzések formálására.

2022. jún. 29. 19:06
 6/16 A kérdező kommentje:
Persze, dietetikusnál is voltam, orvosnál is mindenhol :) minden ok
2022. jún. 29. 19:07
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor csak kitartás és erős akarat kérdése. :)
2022. jún. 29. 19:08
 8/16 A kérdező kommentje:

Igyekszem, az első 10 kg pipa, következő kisebb célom a 100 kg alá kerülés, hogy kétjegyű szám legyek, - aztán jöhet a következő 10-es

Egyedül a sültkrumpli hiányzik nagyon :(

2022. jún. 29. 19:11
 9/16 anonim ***** válasza:

2,3

Ti hogy lettetek ekkora sportolók?

Most beállt a diétám, de egyszerűen unom a netes tornákat, nincs sportolótársam, biciklizni szeretek egyedül, de ha bejön a rossz idő akkor vége. És csak jönnek a kifogások, pedig muszály lesz sportolni valamit. Hogy lett az életetek része?

2022. jún. 29. 19:25
 10/16 anonim ***** válasza:

#3 Vagyok

Találtam motivációt.

Én itthon kezdtem először saját testsúlyos edzéssel, majd el mentem konditerembe.

A biciklizés, futás, sétálás stb kardió. Ami 100 felett nagyon hasznos ( a futás pont nem az ), de alakot nem fog formálni.

Menj el egy terembe, ismerkedj. Először a gépekkel. Nézz videókat, hog, hogyan is kell használni egy egy gépet.

Valamint, mint mondtam olyan, hogy diéta nincs. Életmód váltás van. A diéta arra jó ha az ember szebben akar kinézni egy egy alkalomra. Pl versenyre, esküvőre stb.

A tartós megfelelő BMI-hez kitartás, akarat, mentális erő kell.

16 éves korom óta voltam kövér, és 34 évesen értem el a kitűzött célomat a 65 kilót. Elhiszem, hogy nehéz. Nekem kerek 16 évembe került erőt gyűjteni. De sikerült. Nézd meg pl Kiss Virág videóit, Dr. Borzéki Péter ( Három Harmad ) videót. De a legelső videónál kezdve. Keress egy olyan személyt, legyen híres, vagy csak a sarki fűszeres akinek szerinted is szépnaz alakja. Rendezd be úgy a felfogásod, hogy Te magad is így akarsz kinézni. Nekem így sikerült. Mentálisan először, fizikailag utána.

2022. jún. 29. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!