Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Egy huszonéves életunt fiataln...

Egy huszonéves életunt fiatalnak, aki megelégelte az irreális ingatlan árakat, meg úgy az életet is itthon, mik a lehetőségei?

Figyelt kérdés

Jelentős megtakarítás mellett sem tudok haladni, ahogy más országban már velem egykorú elindul az életben. Borzasztó ami itt megy, és ráerőltetik az emberre gyerekvállalást, házasságot hogy legyen valamid... Mert mi másra jó a csok meg ilyenek?

Egyedül szeretnék belefogni dolgokba, de lehetetlen.

Külföldre is csak a pénz miatt mennék, ha ott esetleg nem ismerkedek meg valakivel az évek alatt, jönnek inkább haza, vagy kitudja, azt mondják átlag melóval is lehet élni ha megelégszik az ember egy normál pár éves autóval, és nem kell rögtön 3literes benzines audi.

Bízhatok abban hogy pár éven belül valamilyen oknál fogva bedőlnek az ingatlan árak, és az a szar istálló ami most 31M-ért van kínálva, elérhető lenne úgy 21ért?

Hálás lennék ha megnéznéd ezt a házat, mi kerül ebbe ennyibe? Lakhatatlan szinte.

[link]

2021. dec. 7. 17:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
7%
El kell menni katonának!
2021. dec. 7. 17:09
 2/18 anonim ***** válasza:
16%
Magyarországon kb ugyanannyi évet kell dolgozni egy átlag ingatlanért mint átlagosan az EU-ban. Magyarországon jóval nagyobb a saját tulajdonban élő emberek aránya, mint az EU-ban. Aki itt lúzer, az máshol is az. Életképtelen incelekre optimalizált támogatás nem igen van sehol.
2021. dec. 7. 17:13
 3/18 A kérdező kommentje:

Na az első idióta, remélem írtok még.

2021. dec. 7. 17:18
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
En nem szamitok hatalmas valtozasra. Ugyhogy en javasolnam, hogy nezz korul kulfoldon. Hatha bejon. Ha meg nem, akkor is jo tapasztalatszerzesnek.
2021. dec. 7. 17:18
 5/18 anonim ***** válasza:
25%

"Magyarországon kb ugyanannyi évet kell dolgozni egy átlag ingatlanért mint átlagosan az EU-ban"

Én öt évet dolgoztam érte Magyarországon. Ugyanakkor sok csíra német vagy gyökér osztrák élete végéig nem vesz.

2021. dec. 7. 17:19
 6/18 anonim ***** válasza:
12%
Jajj, már megint egy életképtelen mama pici fia, akinek nem hullik az ölébe egy lakás, ahol egyedül lakhat...
2021. dec. 7. 17:22
 7/18 anonim ***** válasza:
81%
Várd meg a választást,Dobrev már említette hogy az egyedülieknek is kitatálnak valamit.én is erre várok 43 évesen jutottam el oda hogy megvehetem életem első lakását hitel nélkül ha szerencsém lesz,de várok inkább egy évet.ha a fidesz nyer akkor passz..akkor inkább külföldben gondolkodj.én már valszeg elkínlódok itthon,de te még fiatal vagy.
2021. dec. 7. 17:23
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
1) na ez érdekes.katonaként milyen alternatívák vannak?légió,vagy valami más?
2021. dec. 7. 17:24
 9/18 A kérdező kommentje:

Bejöhet, mert egy nálam jóval fiatalabb környékbeli már csak buliból is megpróbálta a kijutást és kinn ragadt pár évre, posztolt a lakásról ahol lakott, nagy tévé, konzol, és minden olyan magyar számára felesleges dolog, amik ott kint csak egy eldobható cikknek minősülnek.

Hetente tudott cipőt venni.

Nekem nem ez lenne a prioritás mert a pénz kell.

2021. dec. 7. 17:29
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
9: esélyes, hogy csak vetített, milyen munkát végzett kint ez a környékbeli?
2021. dec. 7. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!