Egy huszonéves életunt fiatalnak, aki megelégelte az irreális ingatlan árakat, meg úgy az életet is itthon, mik a lehetőségei?
Jelentős megtakarítás mellett sem tudok haladni, ahogy más országban már velem egykorú elindul az életben. Borzasztó ami itt megy, és ráerőltetik az emberre gyerekvállalást, házasságot hogy legyen valamid... Mert mi másra jó a csok meg ilyenek?
Egyedül szeretnék belefogni dolgokba, de lehetetlen.
Külföldre is csak a pénz miatt mennék, ha ott esetleg nem ismerkedek meg valakivel az évek alatt, jönnek inkább haza, vagy kitudja, azt mondják átlag melóval is lehet élni ha megelégszik az ember egy normál pár éves autóval, és nem kell rögtön 3literes benzines audi.
Bízhatok abban hogy pár éven belül valamilyen oknál fogva bedőlnek az ingatlan árak, és az a szar istálló ami most 31M-ért van kínálva, elérhető lenne úgy 21ért?
Hálás lennék ha megnéznéd ezt a házat, mi kerül ebbe ennyibe? Lakhatatlan szinte.
Na az első idióta, remélem írtok még.
"Magyarországon kb ugyanannyi évet kell dolgozni egy átlag ingatlanért mint átlagosan az EU-ban"
Én öt évet dolgoztam érte Magyarországon. Ugyanakkor sok csíra német vagy gyökér osztrák élete végéig nem vesz.
Bejöhet, mert egy nálam jóval fiatalabb környékbeli már csak buliból is megpróbálta a kijutást és kinn ragadt pár évre, posztolt a lakásról ahol lakott, nagy tévé, konzol, és minden olyan magyar számára felesleges dolog, amik ott kint csak egy eldobható cikknek minősülnek.
Hetente tudott cipőt venni.
Nekem nem ez lenne a prioritás mert a pénz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!