Mondanátok olyan gazdasági jeleket, alaptörvény részeket, amik arra utalnak, hogy nem lesz nyugdíja a most huszonéves korosztálynak?
Figyelt kérdés
Vagyis merre tart a gazdaság? Vannak kimutatások, becslések ebben a témában? Van az alaptörvénynek olyan része, ami erre a helyzetre készül fel?2016. okt. 25. 18:54
1/5 anonim válasza:
Az Alaptörvény nem tartalmazza a nyugdíjhoz való jogot.
Gazdasági jelek pedig azok, hogy a munkaképes korosztály csökken, a nyugdíjaskorúaké nől. Nálunk ez most fog megugrani, mert a Ratkó-gyerekek mostanában érik el a nyugdíjas kort.
3/5 Dudok Andrásné válasza:
Azt sem lehet ma tudni, mi lesz 4 év mulva nem hogy 40!! Ha én 47 évvel ezelőtt tudtam volna ,hogy a kereskedelemből 57.000. ft nyugdijjal megyek el akkor más pályát választok!! Igy jártunk és nem kell a Ratkos gyerekeket irigyelni,talán mi munka mellett még a gyerekeink jövőjét is biztositottuk a kicsi fizetésből is.
4/5 A kérdező kommentje:
A nyugdíjhoz való jog benne volt a 2010 előttibe?
2016. okt. 31. 08:47
5/5 anonim válasza:
igen eddig benne volt de a fidesz kiszavazta belőle hogy tovább növelhesse a létbizonytalanságot
viszont kiegészítette, a nyugdíjhoz való jogot elvette de köteles vagy nyugdíj járulékot fizetni (ez csak nekem büdös?)
hogy idős korára senki ne kössön ki az utcán (hisz a fidesz senkit nem hagy az utca szélén) csak azért mert az állam nem hajlandó neki nyugdíjat fizetni a gyermelkeit KÖTELEZHETI a szülő eltartására akkor is ha a gyermek saját megélhetését veszélyezteti
szavazzatok jó sokan a fideszre láthatóan megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!