14 éves vagyok.155 cm és 55 kg.2 hét alatt szeretnék leadni 5 kg-ot zöldség és gyümölcs diétával? Folyton bántottak a súlyom miatt, le disznóztak, csúfoltak. Ezt megelégeltem!
Nem akarsz drasztikus diétába kezdeni? Pedig pont arra készülsz!
Kérlek szépen, felejtsd el. Egyrészt a rengeteg gyümölcs nagyon nem jó, ha fogyni akarsz, mértékkel szabad csak fogyasztani a gyümölcscukor miatt.
Másrészt fejlődő szervezet vagy, minden tápanyagra szükséged van! Ha nem kap elegendő tápanyagot a szervezet raktározni fog, tehát nem fogsz fogyni, sőt. Aztán ha meg elkezdesz normálisan kajálni jönnek fel a kilók. Hidd el, nem megoldás!
Alapvetően heti 0,5-1 kg fogyás a reális, tehát 2 hét alatt 6 kilót sehogy nem fogsz lefogyni. Semmilyen drasztikus diétával, semmivel, csak magadat teszed tönkre vele!
Értem, hogy rosszul érint a sok kritika, de tartósan és egészségesen csak életmódváltással lehet fogyni. Nem kell diétáznod, nem is szabad, hiszen fejlődő szervezet vagy!
Egyél változatosan, naponta 5x, igyál sok vizet. A nasikat továbbra is mellóz, és mozogj sokat. Légy kitartó, menni fog, hidd el. :)
De ne vonj meg semmilyen tápanyagot magadtól!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!