Lehetséges, hogy menstruáció idején 4 kg vizet tart vissza a szervezetem?
Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 08:11
1/10 anonim válasza:
Igen. Habár nekem 3.5 volt a max de mindenkinek más a hormonháztartása. A legegyszerübb, ha előtte pár napig és közben nem méred
2/10 anonim válasza:
errol sose hallottam eddig, ezt hogy meritek?
3/10 A kérdező kommentje:
2-es, pedig van ilyen.
Tegnapelőtt 98 kg voltam, ma reggel 101,8, és utána rögtön meg is jött...
2022. jún. 29. 08:54
4/10 anonim válasza:
Nek 5-6, de néha 8 nappal a mensi elott kezdodik a hizas es kb elso vagy maosdik verzeses napig tart
Egyes voltam
5/10 anonim válasza:
Hormonalis hatas miatt. Minel tobb a zsir, annal tobb vizet fog megkotni. Ez teljesen normalis. Elotte levo heten kezdodik a viz megkotese.
6/10 anonim válasza:
Lehet. Nekem előtte már majdnem egy héttel kb. plusz 2 kg mutat a mérleg. Van itt erről több kérdés is. Az egyiknél mindenki leírta, hogy neki mennyi. És teljesen változó, 1-4 kiló között van kb.
7/10 Metionin válasza:
Simán. Szerintem ez attól is függ, hogy alapból mekkora a test, valószínűleg egy 50 kilós nő kevesebb kilót tart magán hormonális okokból, mint egy eleve nagyobb, 80-100 kilós. Rajtam 2-2,5 kg plusz szokott olyankor lenni úgy 3-4 napig.
8/10 anonim válasza:
Én is kb +- 2-3 kg-t szoktam észrevenni, előtte-utána.
9/10 anonim válasza:
kevesebb merget (zoldet es egyeb szenhidratokat) kell ennyi es nem leaz ilyen gond.
10/10 anonim válasza:
Persze hogy lehet, én is 3-néha 4- 4,5 kilóval mutat többnek a mérleg míg megvan. Nagyon vizesedek. Aztán ha vége ( nekem 5 napos), 2-3 napra rá megint a megszokott 67kg vagyok, ezt a súlyt tartom már jó ideje, amit évekig tartó fogyással értem el.
Szóval igen lehet, és ettől nem kell megijedni. Ha zavar a látványa, akkor egy ideig ne mérd a súlyod, vagy ha szeretnéd mérni akkor tudd hogy ez csak víz és hamar vissza fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!