A szervezetem erre hogy fog reagálni?
Szoval menstruálok ilyenkor nagyon édesség hianyom van de fogyókúrázom .. és hát túl sok edeset és fehérjét ettem ma ...
reggeli2 db tk. Kenyér
Ucsi: feherje süti
Ebéd : 100 g barna teszta ucsi 1db zab keksz
Vacsi 5 db zabból és túróbol , kakaoprbol készült kakaós csiga (cukor , Liszt mentes) ,3 db zabkeksz és egy fehérje süti .. tudom nagyon sokk a vacsi ... ezekkel mit kezdt a szervezetem ? Rosszul tettem hogy ennyit ettem vacsora ,? Meg ennyi fehérjét be vinni egy nap ?? Alapjáraton max 2 x szoktam inni amugy feherje turmixot
Semmi bajod nem lesz tőle. Egy nap alatt nem fogsz meghízni, és másnap koplalni sem kell, hogy "kiegyenlítsd".
Engedd el, menj tovább.
Szerintem a HIIT-tel együtt bőven jó vagy. Én is életmódváltásban vagyok és én is pont most menstruálok, mióta elkezdtem ezt az egészet, először. Kicsit én is félek, hogy fogok kitartani a következő napokban, de igyekszem mindig azt főzni, csinálni ebédre/vacsira, amihez kedvem van, benne van a keretemben és azért egészséges. Nem mondom, hogy ma nem ettem meg 2 kocka málnás étcsokit... :D Tegnap ráadásul estére pizzát is ettem, meg boroztam, bár nagyon próbáltam odafigyelni a kalória keretemre. :D De összességében, ha egyébként mindent jól csinálsz, benne maradsz a keretben, szerintem nem számít, hogy eszel egy-két "tiltott" finomságot is. A hiittel pedig hajrá, én is arra vagyok most ráfeszülve. :D
Üdv,
Egy sorstárs
Az senkinek nem szúr szemet hogy ez a zabkeksz fehérje süti meg csiga nélkül gyakorlatilag 0 étrend?
Hány kcalt viszel be egy átlag napon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!