Másnak is ilyenndurván reagál a szervezete a stresszere?
Ezzel már orvoshoz kéne fordulnom, vagy csak annyit fog mondani, hogy ne legyek stresszes?
Elég nehéz egyetemre járok, gondolom ez valami hormonális probléma amit a stressz okozott nálam. Szóval az a helyzet,hogy elkezdtek hosszú fekete szőrök nőni az államon meg az arcom szélén, sőt kicsit a mellemen is. Ezenkívül nehezebb félévben volt, hogy gyakorlatilag végig nem menstruáltam. Mit kezdjek ezzel, ha a stresszt nem tudom csökkenteni? ( Sajna még bőven egyéb körülmények is nehezítik a helyzetet, így tuti hogy feszült maradok :/ )
Nem feltétlenül a csak a stressz áll a hátterében.
Ezzel mindenképp fordulj orvoshoz. Főként ha a terveid között szerepel az is, hogy egyszer majd gyereked is legyen.
Nőgyógyász és endokrinológus kell, mindkettőből jó szakembert próbálj választani. Ha teheted, inkább magánban. Ha nem, akkor meg bízz a szerencsében, és ha az sztk-s doki megpróbál lerázni, akkor legyél nagyon-nagyon rámenős.
Hány centi vagy és hány kiló?
Nem súrolod véletlenül az anorexia határát? Attól kimaradhat a menstruációd és felborulhat a hormonháztartásod.
Mindenesetre akármi is áll a háttérben, orvoshoz kell menned, ahogy előttem már leírták a többiek nagyon helyesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!