Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan segíthetnék a húgomnak...

XXNeonSmashXx kérdése:

Hogyan segíthetnék a húgomnak a fogyásban?

Figyelt kérdés

Ő 4 évvel fiatalabb nálam, régen szép, vékony alakja volt, de amióta a KFC-ben dolgozik nagyon sokat hízott, egyébként is alacsony, de őt ez nem zavarja, minden nap gyorskaját eszik, nem sportol semmit.

Senki nem mer szólni neki, hogy ez hosszútávon nem egészséges.

Én személyi edzőnek tanulok, elég jó tudásom van az edzés és a táplálkozás területén, szívesen segítek annak, aki már fejben eldöntötte, hogy változtatni akar az életmódján, de nem tudom, hogyan tudnám ezt a hugomnál elindítani?

23/F

2022. jún. 27. 17:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Bennem csak az a kérdés merül fel, hogy valóban dagadt-e a leányzó, vagy csak ideszakadt a testépítő-rovat valamelyik csodabogara, aki a vasággyal hatvan kilós haverjába is beleáll, hogy honnan kéne még fél milliméter zsírt lefaragnia... különben juj meg fúj meg minden.

(A cigarettát valóban abbahagyhatná, nem csak a tüdőrák miatt, hanem mert egy ócska lumpen szokás, amivel önmagát helyezi három emelettel lejjebb.)

2022. jún. 29. 08:38
 12/13 anonim ***** válasza:

"Én személyi edzőnek tanulok, elég jó tudásom van az edzés és a táplálkozás területén, szívesen segítek annak, aki már fejben eldöntötte, hogy változtatni akar az életmódján"

Esetleg lehet tőled 1-2 dolgot kérdezni/tanácsot kérni?:)

2022. júl. 1. 14:08
 13/13 A kérdező kommentje:

#11 Elsősorban nekem nem az alakjával van bajom senkinél (az csak az adott életmód/genetika eredménye), hanem az egészségére szeretnék vigyázni.

#12 Persze, privátban szívesen segítek, ha tudok

Köszönöm mindenkinek a tippeket, nem fogok erőltetni a hugomnál semmi, hanem továbbra is jó példát mutatok neki

2022. júl. 2. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!