Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fussak, mikor hogy...

Mennyit fussak, mikor hogy fogyás felgyorsuljon?

Figyelt kérdés
Diéta van
2022. jún. 19. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
4%

Legalább 30 percet. 20 perc után kezd a zsírból elhasználni a szervezet. (Nem fejtem ki bővebben :)

Hogy mikor, az mindegy. Ne kajálás után, és ne akkor, amikor alapból hőség van.

2022. jún. 19. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
16%

Így van, legalább 30 percet. Nem kell gyorsan futni, elég egy neked kényelmes tempóban.

Én azokon a napokon, amikor nem futok, akkor is beiktatok egy párkilométeres tempós hazagyaloglást a tömegközlekedés helyett. Egy olcsó okosórát is vettem, az ilyenkor kiírja, hogy a szívritmusom a zsírégetés tartományban van.

Én így nyáron késő este, éjszaka szoktam futni, amikor már hűvösebb van.

2022. jún. 19. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Lényegtelen mennyit futsz. Futhatsz te 5 órát is megállás nélkül, de ha nem vagy kalóriadeficitben, akkor nem fogsz fogyni.

Egyébként is, ne azért mozogj, hogy lefogyj, hanem mert egészséges.

Fogyásnál a legfontosabb, hogy belődd azt a kalóriamennyiséget, amivel nem kell +kardiót beiktatnod, hogy fogyj. Sokan össze vissza kardióznak órákat minden nap, mert azt hiszik, attól lefogynak. Hát nem. :D

2022. jún. 19. 18:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Kár hogy megint okoskodás lett és nem a kérdésre válasz. Direkt odaírtam, hogy kalóriadeficit van erre jön a kalóriadeficit szöveg
2022. jún. 19. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
88%

Nem írtál semmiféle kalóriadeficitről (nem a 3-as vagyok, aki egyébként válaszolt, olvasd el az első mondatát - a többiek okoskodtak zsírégető tartománnyal, meg ilyen ökörségekkel.)

Szóval a 3-as tökéletes választ adott, de ha nehéz felfogni vagy elfogadni, mert azt hiszed van valami mágikus mennyiség, akkor erre nem tudok mit mondani, ez van.

2022. jún. 19. 23:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!