Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 18 éves fiúnál mennyit fog...

18 éves fiúnál mennyit fog látszani 3 hónap diéta és kis sport ?

Figyelt kérdés
Körülbelül 180 centi és 70 kiló vagyok, de skinnyfat, szinte már melleim vannak. Meg sok zsír viszonylag hasamon, alhasamon. Ha most elkezdek diétázni és minden nap kicsit mozogni. (Séta, haverokkal foci, túra) akkor ez a felesleg eltűnik nyár végére?
2022. jún. 15. 23:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

A magyarázatot pedig továbbra is várhatjuk... :D

Gondolom ő az, aki csinálgatja a harminc napos, naponta 1000 gyakorlatos kihívásokat egy teljesen értelmetlen diétával, hogy nehogy veszélyestesse a szervezetét.

Most pedig mérgelődik, amiért nem halad előre semmit

2022. jún. 16. 16:38
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Fogalmam sincs, hogy az előttem lévő hozzászóló(k) kihez beszél, hogy válaszoljon, de én speciel a kérdező írásában nem láttam nyomát személyi edző igénynek. Ha valaki önszántából áll neki diétázni és nem beszél szakértővel, akkor igenis futhat kellemetlen következményekbe.

De a válaszolók kötekedő hozzászólásait látva erős a gyanúm, hogy csak tinip*csök farokméregető versenyébe botlottam. Ahhoz meg nem asszisztálok. Szinten aluli.

2022. jún. 16. 17:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Dieta es kis sport.

Annyira altalános ez a kerdes,+semmit se tudunk rólad ,az anyagcseréd életviteled,hogy pontos igent vagy nemet nem is lehet mondani.

"Kis sport" az mi??Kis sakk a közeli játszón, vagy horgászat egy maszektavon??

Nyilván nem.De nem mindegy mi az a sport,es mi az a kicsi.

2022. jún. 21. 12:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!