Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen testalkatu vagyok az...

Milyen testalkatu vagyok az adatok alapjan?

Figyelt kérdés
160 cm 42kg mellbosegem 78cm derek 58 csipo 74 popo 82. nemtudom eldonteni hogy alma vagy homokora.
2010. szept. 19. 13:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nem nevezném homokórának...az előttem szólóval egyet értek!
2010. szept. 22. 08:58
 12/15 anonim válasza:
én is ilyen voltam ennyi idősen. (most 30 évesen 161 cm, 47 kg, mb 84, derék 69, csípő/fenék -sztem az ua- 86 cm). jó, ha sportolsz, de hízhatnál egy kicsit (kb. 5 kilót minimum). szóval én hasra hízós típus vagyok sajnos, először oda jönnek a kilók, ami ugye alma, pedig mindig darázsderekú szerettem volna lenni, de hiába sportolok, nem leszek karcsúbb vagy szélesebb csípőjű, ez alkati dolog, de hát ez van :S
2010. szept. 22. 09:31
 13/15 A kérdező kommentje:
hat en mi dig fenekre meg labakra hizok....a hasamon 50kgson se volt egy deka folosleg...s igy eleg kellemetlen nadrag vasarlasakor:(
2010. szept. 22. 14:54
 14/15 anonim ***** válasza:

g(-cicsúnya vagy.

(mit is vártál?)

2010. szept. 22. 21:13
 15/15 anonim válasza:
49%

9:31 vagyok. Ezek szerint homokóra/körte alakú vagy, ami az érrendszeri megbetegedések szempontjából pozitív (sztem esztétikailag is). Sztem örülj neki, sportolj továbbra is, és nem baj, ha hízol egy kicsit!

Mellesleg ritka nagy parasztok járnak errefelé a fogyókúrás kérdéseknél, ennyi gonosz kommentet sehol máshol nem láttam!

2010. szept. 23. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!