Milyenek ezek az adatok? Mit gondoltok róla?
161 cm vagyok.
Testsúly: 58 kg.
Derék: 71 cm.
Csípő: 87 cm.
Fenék: 90 cm.
Comb: 51 cm.
Kar: 27 cm.
Vádli: 33 cm.
Ezek alapján mit gondoltok, normál alkatom van? Vagy már inkább más kategória? Kellene fogynom/híznom szerintetek?
Ui.: én 2-3 kg-t szeretnék fogyni. Figyelek az étkezésemre és hetente 5x tornázok 1 órát.
De azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is!
16/L
szia.
én 164 cm vagyok és 52-53 kg. én kövérnek látom magam, volt is időszak amikot tornáztam, futottam, nem ettem de rájöttem h inkább eszek.:D
te büszke lehetsz arra h tornázol és figyelsz arra h mit eszel grat:)
A derék egy kicsit sok.
Kb 5-6 centivel lehetne karcsúbb.
A vádlira meg jöhetne 2-3 centi izom.
Köszönöm a válaszokat!
Próbálok minél több zöldséget, gyümölcsöt enni. Valamelyik este (8 óra körül) rám tört egy kis falási roham, legszívesebben chipset ettem volna. Helyette inkább megettem egy fürt szőlőt, nagyon finom volt. Azóta kb. naponta 5-6 fürt szőlőt megtudnék enni :)
A fehér hús sajnos nem mindennapos dolog. Sokszor van nálunk pl. sertés hús is, illetve csirkéből is szívesebben csinálnak anyukámék egy jó pörköltet nokedlival. Ilyenkor csirkemellett eszek és nagyon kevés szaftot. De azért a fehérjebevitel is próbálok figyelni, szoktam tojást és tejterméket enni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!