Milyen testalkatu vagyok az adatok alapjan?
Figyelt kérdés
160 cm 42kg mellbosegem 78cm derek 58 csipo 74 popo 82. nemtudom eldonteni hogy alma vagy homokora.2010. szept. 19. 13:03
1/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert az adataid alapján elég vékony lehet, kb. A kosár a méreted..És a többi szám sem mutat nagynak.
2/15 A kérdező kommentje:
20 eves vagyok
2010. szept. 19. 13:15
3/15 anonim válasza:
Egyik sem, te egy deszka típus vagy:) Gondolom fiatal vagy, ez később derül ki. Max abból tudhatod, hogy hol van több zsír rajtad, ha a karodon, hasadon, melleden, akkor alma, ha a feneked nagyobb picit és a combod, akkor körte. Ha szerencsés vagy, és egyenletesen oszlik el, akkor homokóra.
4/15 A kérdező kommentje:
hat koszi h ledeszkaztal..arrol nem tehtek h a melleim nem nottek nagyobbra....s a seggem se fog noni barmennyit sportolok..es minthogy a zsirtol legyen nagyobb jobb ha ekkora marad...cuki voltal:(
2010. szept. 19. 13:28
5/15 anonim válasza:
Én is ilyesmi vagyok csak én 40 kiló és 18 vagyok. :S
Nagyon kedves a másodiktól. Ez mind a génektől függ. Sajnos én is ilyen vagyok, hogy nem nőtt nagyra a mellem. És nem tudtam rá hízni. De máshova se nagyon.
Attól még lehetne normálisan válaszolni, hogy nem bántjuk meg a másikat.
6/15 A kérdező kommentje:
na de esetleg tudna valaki egy ertelmes valaszt adni??
2010. szept. 19. 15:41
8/15 anonim válasza:
Te 100%, hogy egy csontsovány homokóra vagy, mert vékony a derekad és egyformák a csípő-mellméreteid.
Én régebben amikor sovány voltam: 81(mell)-60(derék)-81(csípő) voltam. 162 cm/45 kg-val.
aztán ma : 88(mell)-63(derék) 88(csípő) 162 cm/52 kg. vagyok. Én is egy homokóra. Vékonyan is és teltebben is.
9/15 A kérdező kommentje:
azert nem vagyok csontsovany mert eleg sokat sportoltam egesz eletemben es most is sportolok....amugy ez a 90 60 90 milyen magassaghoz van?
2010. szept. 20. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!