Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől függ az, hogy mennyire...

Mitől függ az, hogy mennyire állnak ki a csontjaink? Az izomzattól?

Figyelt kérdés
Én 158 cm vagyok és 56 kg, nagyon kiállnak a csontjaim, a barátnőm 176 cm, 42 kg, és alig állnak ki neki... A különbség köztük az, hogy ő sportol (akrobatikus tánc), rajtam meg egy deka izom nincsen, én nem sportolok.
2010. szept. 19. 01:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd testét valószínűleg izom fedi és alacsony a testzsírja,neked meg magasabb a testzsír%od viszont izmok nélkül.
2010. szept. 19. 09:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Most leírtad azt, amit én, csak más szavakkal... A csontok kiállóságáról van szó! Hogy ez mitől függ...
2010. szept. 19. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
semmitől...a csontod olyan amilyen...arra max izom és zsír rakódik...a csontod helyzetét/kinézetét/nagyságát nem tudod változtatni...
2010. szept. 22. 11:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Ki mondta,hogy meg akarom változtatni?
2010. szept. 23. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Kérdés: miért foglalkozol olyasmivel, amit nem tudsz megváltoztani?
2010. szept. 23. 23:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Mert ÉRDEKEL,nem értitek?!Egyáltalán nem akarom,hogy ez a dolog rajtam megváltozzon.Azért írtam a fogyókúra rovatba,mert gondoltam az itteni emberek talán foglalkoznak ilyen dolgokkal,de máshova kellett volna írni :S
2010. szept. 24. 10:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek hozzá, de szerintem genetika, hogy milyen a csontok állása, nem függ semmitől.

Háton fekve nekem is látszanak a bordáim, és a csípőcsontom, pedig 74 kg vagyok.

Nem egyforma.

Ezért van, hogy súlytól, testzsírtól függetlenül az egyik embernek szélesebb a csípője, a másiknak a válla, a harmadiknak hosszabb a lába, stb...

2010. szept. 24. 11:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!