Késő a nyári forma?
Gratulálok az eredményhez ! :)
Szerintem ne a nyárhoz kösd, hiszen kb két hét és itt van :)) De ha elkezded akkor nyár közepéig végéig simán , és ez a lényeg :) Érdemes heti legalább 2-3 edzés, illetve figyelni az étkezésre, a tested így magától szabadul meg a felesleges zsírtól, ill izmosodik idővel :) Adj időt magadnak :)
5 évig minden nyáron azt hitt3m hkgy akkor nyáei forma. Végül wgy random augusztusban váltottam életmódot, és a kettővel későbbi nyárra jól is éreztem magam.
A nyári forma mint cél szerintem nem elég motiváció. Magadért akard csinálni. És nw várj pár hét alatt eredményt.
A kérdésedre pedi nem tudunk válaszolni pl magasság, nem nélkül. Nem tudjuk pont milyen alakod van és mit szeretnél. De a válaszom nagy eséllyel nem. Nem lehet. Az utoksó pár kiló a legnehezebb, és iszonytat lassú. Tippre augusztusra tudsz szemmel látható nag változást elérni
189 cmre valószínűtlen, hogy nő a kérdező.
Szerintem is engedd el, hogy mikorra és milyen akarsz lenni. Mozogj, építs izmot, élvezd az elért eredményt. Mert büszke lehetsz rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!