Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Késő a nyári forma?

Késő a nyári forma?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 18eves vagyok, tavaly májusban kezdtem el változtatni az életemen, és sikeresen elfogytam 140kg-rol 98-ra, örülök is neki, de erre a nyárra már mindenképp normális formával szerettem volna belemenni, viszont még mindig van rajtam felesleg, a hasam lapos, viszont a vàdlim durván nagy szerintem. Mit gondoltok, ha nekiállok itthon edzeni(edző terembe helyileg nincs alkalmam eljutni) akkor összejöhet egy feszesebb felső test, és még pár mínusz kg? 189cm vagyok egyébként. Előre is koszonom.
2022. máj. 21. 00:35
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Gratulálok az eredményhez ! :)

Szerintem ne a nyárhoz kösd, hiszen kb két hét és itt van :)) De ha elkezded akkor nyár közepéig végéig simán , és ez a lényeg :) Érdemes heti legalább 2-3 edzés, illetve figyelni az étkezésre, a tested így magától szabadul meg a felesleges zsírtól, ill izmosodik idővel :) Adj időt magadnak :)

2022. máj. 21. 01:34
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

5 évig minden nyáron azt hitt3m hkgy akkor nyáei forma. Végül wgy random augusztusban váltottam életmódot, és a kettővel későbbi nyárra jól is éreztem magam.

A nyári forma mint cél szerintem nem elég motiváció. Magadért akard csinálni. És nw várj pár hét alatt eredményt.

A kérdésedre pedi nem tudunk válaszolni pl magasság, nem nélkül. Nem tudjuk pont milyen alakod van és mit szeretnél. De a válaszom nagy eséllyel nem. Nem lehet. Az utoksó pár kiló a legnehezebb, és iszonytat lassú. Tippre augusztusra tudsz szemmel látható nag változást elérni

2022. máj. 21. 07:26
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
pl magasság, nem nélkül - a kérdést sem sikerült elolvasnod, kedves kettes.
2022. máj. 21. 09:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Ahhoz mar keso de meg javithatsz rajta. Amugy meg az emberek nagy resze szarul nez ki nem fogsz kitunni igy se
2022. máj. 21. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:

189 cmre valószínűtlen, hogy nő a kérdező.

Szerintem is engedd el, hogy mikorra és milyen akarsz lenni. Mozogj, építs izmot, élvezd az elért eredményt. Mert büszke lehetsz rá.

2022. máj. 21. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy nyári forma... ezt az idióta fogalmat verd ki a fejedből, egyből boldogabb életed lesz.
2022. máj. 22. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Aki nyaron jol nez ki az altalaba nagyjabol mindig, max jobban belehuz tavasszal. 0rol minden evben par honap alatt probalkozni nagy hulyeseg
2022. máj. 23. 12:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!