Miért csakis nők vannak itt, akik fogyni vágynak és van csapatszellemük? (Rajtam kívül. ) :DD
Mert a nők jobban törődnek az alakjukkal,sztem ez tény.
Bár nem mindegyik,de van olyan is aki túlzásba viszi,és csak azzal törődik.
A férfiak nem is szeretik ha kioktatják őket,meg ha megmondják nekik hogy mit csináljanak:D ezért nem is kérdezik..:P
Szerintem a férfiak azok nem írkálnak ide ha fogyni vágynak, hanem utánaolvasnak neten 1-2 fogyókúrának.
Legalábbis a barátom így szokta.
De aztán ennyiből ki is fújt nála a dolog, mert amikor arra kerül a sor hogy hozok neki salátát, akkor kiakad.
Így a salátát megeszem én, én aki amúgy is 55 kiló vagyok. Ő meg aki 100-on felül van neki a saláta nem ennivaló. Neki csak normális kaja kell, lehet az pizza, makaróni, pörkölt tésztával, husi klumlival...
Na igen, sem koplalni, sem vegakaján tengődni nem vagyunk hajlandóak, inkább több/intenzívebb edzés, de a húsról (és általában a gyorskajákról) nem mondunk le. Mondjuk benne van az is, hogy a főzési tudományunk kimerül a pizzarendelésben :))
Megtennétek, hogy lepontoztok, 0-ás akarok lenni, köszi.
mert a férfiak nem bírnak salátákon élni, nem szeretik ha megmondják nekik, hogy mit egyenek, csináljanak, általában a férfiak nem vékonyak, hanem izmosak szeretnének lenni, ahhoz meg kell az étel
a vékony férfi nem férfias (szerintük)
aki nagyon vékony, az már egyből b*zi..
a férfiak többet és nehezebbet dolgoznak, kell az energia
de az én véleményem, hogy a férfi ne salátán éljén, és a nő sme
persze nem azt modnom hogy egész nap zabáljon, de ne vigye túlzásba )hozzáteszem én is eszek salátát) de azért ne betegesen menjünk át a fogyásba
normális, minőségi ételek, és sport, és ennyi, de sneki se sanyrgassa magát, mert sajnos a nőkben nagyobb a megfelelési kényszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!