169 cm-hez 57 kg, úgy hogy izom is maradjon rajtam reális? 17/L
Igen levágom pufi.Tudod én is jártam bokszolni évekig,tudom milyen egy edzés.Kb 1200 kcal éget el 1-1,5 óra alatt,és szinte bárkiből agár kutyát csinál 3 hónap alatt,főleg a heti 5 edzés.
Ezért gondoltam a kajára,kizárásos alapon főleg ilyen magas testzsírral.Ne legyél már mimóza!
de igazad van, kövér vagyok, és ezért akarok lemenni 57 kg-ra mert sokkal szebb és jobb, és előnyösebb, és könnyebb annyiban pofozkodni, mint 64ben
Most találtam egy másik kérdésed,ott is volt kép.
Itt rendesen jó a formád és a sport is látszik.Az ülős képhez képest sokkal feszesebb.
Thai boxal kezdtem,de rájöttem,hogy sokkal élvezetesebb a bunyó számomra,ha nincs benne rúgás,így mentem át boxolni.A BBK-ban kezdtem,de jártam a Vasasba is.
Kb 6 éve hagytam abba,mert akkoriban még sokat kellett dolgoznom.Uh,ha volt egy kis időm,akkor konditerembe mentem.
De azóta is szeretem a küzdősportokat,már egy ideje járok modern defendora.Na ott pl néha cikiz az edző a boxolós mozgás miatt:).Ide kötözött tőlem nem messze a BBK egyébként,pont a múlt héten beszéltem a haverommal,hogy le kellene nézni.És te versenyzel is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!