Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 169 cm-hez 57 kg, úgy hogy...

169 cm-hez 57 kg, úgy hogy izom is maradjon rajtam reális? 17/L

Figyelt kérdés
most 65 vagyok, de izmos
2010. szept. 17. 20:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, akkor vagy rajta van túl sok izom, vagy rajtad túl kevés...
2010. szept. 20. 10:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Az ökölvívás az egyik legjobb kalóriaégető,akkor a kajád a hibás.Egyértelműen túl sok lehet a ch benne.
2010. szept. 20. 11:58
 13/20 A kérdező kommentje:
egyértelműen... semmit nem mondtam magamról, a kérdés nem is erről szólt, de te már levágod, hogy én mit mikor és mennyit zabálok. gratulálok
2010. szept. 20. 18:34
 14/20 anonim ***** válasza:

Igen levágom pufi.Tudod én is jártam bokszolni évekig,tudom milyen egy edzés.Kb 1200 kcal éget el 1-1,5 óra alatt,és szinte bárkiből agár kutyát csinál 3 hónap alatt,főleg a heti 5 edzés.

Ezért gondoltam a kajára,kizárásos alapon főleg ilyen magas testzsírral.Ne legyél már mimóza!

2010. szept. 20. 21:26
 15/20 A kérdező kommentje:

[link]

de igazad van, kövér vagyok, és ezért akarok lemenni 57 kg-ra mert sokkal szebb és jobb, és előnyösebb, és könnyebb annyiban pofozkodni, mint 64ben

2010. szept. 20. 21:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Na jó,nem vagy pufi:).De azért kicsit lehetnél feszesebb nem?A kondinak is jót tesz.
2010. szept. 20. 21:57
 17/20 anonim ***** válasza:

Most találtam egy másik kérdésed,ott is volt kép.

[link]

Itt rendesen jó a formád és a sport is látszik.Az ülős képhez képest sokkal feszesebb.

2010. szept. 21. 22:08
 18/20 A kérdező kommentje:
köszi. amúgy néha kell, hogy leszóljon valaki, mert akkor mégkomolyabban gondolom ezt az egészet. (: te hol boxoltál? miért hagytad abba?
2010. szept. 21. 22:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Thai boxal kezdtem,de rájöttem,hogy sokkal élvezetesebb a bunyó számomra,ha nincs benne rúgás,így mentem át boxolni.A BBK-ban kezdtem,de jártam a Vasasba is.

Kb 6 éve hagytam abba,mert akkoriban még sokat kellett dolgoznom.Uh,ha volt egy kis időm,akkor konditerembe mentem.

De azóta is szeretem a küzdősportokat,már egy ideje járok modern defendora.Na ott pl néha cikiz az edző a boxolós mozgás miatt:).Ide kötözött tőlem nem messze a BBK egyébként,pont a múlt héten beszéltem a haverommal,hogy le kellene nézni.És te versenyzel is?

2010. szept. 21. 23:19
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen, de lányoknak eléggé ritkán van esélyük szereplésre :/ De nagyon szeretem ezt a sportot, talán a küzdés miatt meg a csapat is jó.
2010. szept. 22. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!