Mennyit tudnék így fogyni?
Hétfőtől-Péntekig dolgozom napi 8 órát.
Eddig busszal jártam, a jövő héttől át térek a biciklizésre.
Oda és vissza, az 12km.
Minden olyan étel és italt amiben cukor van azt már 1 hete el hagytam, és meg próbálok minél kevesebb szénhidrátot enni.
Naponta meg iszok 2.5-3 liter vizet.
Jelenleg 105 kg vagyok, 90 kg szeretnék le fogyni.
Bármilyen tanácsot el fogadok köszönöm!
Ez pont semmit nem ér fogyás szempontjából, ha nem vagy kalóriadeficitben. A tanácsom az, hogy a netes női magazinok és az innen-onnan hallott félinformációk helyett nézz utána a KALÓRIADEFICITNEK, ugyanis ha az nincs meg tartósan, akkor bármennyit biciklizhetsz, bármennyi vízet ihatsz, nem fogy fogyni.
Másérszt csapd fel az általános iskolai nyelvtan könyvedet, mert az igekötők helyesírása nem nagyon megy.
Bár a 12 km nem sok, de energiát fog elvenni, amit pótolni is kell, amihez szénhidrátra van szükséged. De ahogy az 1-es is mondta, a kalóriadeficit a lényeg.
2x6km nem sok de kehdetnek jo. Viszont ne erre alapozd a fogyast, hanem az etkezesre.
Számolj kaloriat. Anelkul nem megy, foleg kis tulsulybol es foleg nwm kezdoknek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!