Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az étrend (1 napi példa)...

Ez az étrend (1 napi példa) jó lehet?

Figyelt kérdés

Reggeli 2 tojás, 1 szelet teljes kiorlesu toast kenyer/vagy zabpehely erdei gyumolcsokkel

Ebed:csirkemell(vagy más sovány hús), rizs vagy édesburgonya mellé saláta vagy bogyós gyumolcs(rizs esetén, krumplinal semmikepp)

Vacsi:saláta zöldségekkel olivaolajon pirított 1 szelet kenyér felkockazva vagy csirkemell

Közben smoothyt uzsonnara vagy tízóraira rizstejjel elkeszitve

2022. máj. 15. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden ilyen étrenddel kapcsolatban a legdontosabb kérdés: el tudod képzelni, hogy mostantól minden egyes napod, életed végéig így fog kinézni? Ha nem, az étrend szar.

Amúgy számok alapján is. Nem kell fogynod, mégis kb feleannyi kalóriát ennél, mint ami a szívveréshez meg légzéshez kell. Ez nem reális.

2022. máj. 16. 00:43
 12/14 A kérdező kommentje:
A krumpli mellé azért nem eszek gyümölcsöt legalábbis az édesburgonya mellé mert ahhoz nem szeretem számomra nem passzol, de a krumplival egyébként semmi problémám főzve. Igazából nem tudom ezen kívül még mit lehetne enni ami egészséges is.. Írtam hogy varialva eszem stb nem mindig ugyanaz. De mivel kéne akkor még kiegeszitenem? Egyébként én elélnék ezen mert ezeket imádom a zöldség és gyumik közül meg sajnos nem ehetek mindent mert keresztallergiam van több zöldség re gyümölcsre is. Mikkel bovithetnem még esetleg példát tudtok mondani? Én nem érzem hogy éheznek a smoothyt engem magában is laktat 2 szer iszom mert imádom, eszek rizst krumplit húst zöldség gyümölcs gabonat(teljes kiorlesut) zabot... A szemét kajákat én pl amúgy se szeretem annyira legalábbis ha szeretem is nem vágyok rá.
2022. máj. 17. 16:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy nem érzed, hogy koplalsz, mert összeszűkült a gyomrod, nem jelenti azt, hogy nem éhezteted magad.

1000 kcal az kőkemény éhezés - egy kómás betegnek is 1200-1300 a minimumja, pedig ő csak fekszik.

2022. máj. 18. 07:25
 14/14 A kérdező kommentje:
De akkor mit egyek még mellé? Vagy ezekből többet?
2022. máj. 18. 11:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!