Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13éves 160cms 39és fél kgs...

Stkee kérdése:

13éves 160cms 39és fél kgs lány : Szerintetek ez nagyon sok volT?

Figyelt kérdés

Reggelia suliban: 2szendvics

Tizorai a suliban : 1 csokis kakaos csiga

Ebéd : krumpliés 1 nagy rántott husi

Utána: 1 túros batyu+1 túros bukta(mind2 elég nagy)

Ez nagyon sok volt?, ma nem mozogtam csak annyit h volt tesi oránk

2010. szept. 17. 16:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nem fogyni nem szeretnék csak félek hogy elhizok:S:(
2010. szept. 17. 17:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Haha, nagyon vicces. Legközelebb a humor témakörbe írj.
2010. szept. 17. 17:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem fogsz visszahízni, ha rendszseresen sportolsz is mellé.

Viszont olyan is van, hogy többször eszel egy nap, de kevesebbet.

Plusz zöldségek, és gyümölcsök..

És ne görcsölj ezen , hogy visszahízol.

.

2010. szept. 17. 17:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Úristen, ne haragudj, te te a világ idiótája vagy. :O Ennyi idősen, 160 cm-hez a 38 kg k.urva kevés!!Ne fogyózz! Növésben vagy! Pont abban az életszakszban vagy, amikor a szervezetednek rengeteg tápanyagra van szüksége. Ha ezt így folytatod, nem szép vékony leszel, hanem egy nyeszlett gyenge izé, alak nélkül. :S:S
2010. szept. 17. 17:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja most nehogy fogyózz, inkább egyél sok gyümölcsöt!!! A kaja amit ma ettél pont jó a szervezetednek, kicsit vitamindúsabb ételeket egyél pl. a tízórait lecserélheted almára vagy szőlőre!
2010. szept. 17. 17:43
 16/19 anonim ***** válasza:
UNLAK MÁR!!! nem toom hányszor láttam a kommidat!!! igen sok votl ! most boldog avgy? -.- hányd ki vagy vegyél hashajtót. sok szerencsét...
2010. szept. 17. 17:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Te ANOREXIÁS vagy. Most haragudhatsz rám, megsértődhetsz, mondhatod hogy "a k-rva any-d... hülyeség!" de ez az igazság. Minden tünete itt van. Normál súlyról kezdtél fogyózni? Stimmel. Rövid idő alatt súlyod legalább 20%-t ladtad? Stimmel. Félsz a hízástól? Stimmel. Kórosan alacsony súlyod ellenére normálisnak vagy vékonynak gondolod magad? Stimmel. Aggódsz amiatt hogy mikor, mennyit, és mit eszel? Stimmel (másképp nem írtál volna ide).

Szüleid vagy vakok, vagy egyáltalán nem törődnek veled, vagy félelmetesen buták.

Keress fel egy orvost mert bajod lesz belőle! Nem csak komoly testi de annál jóval meghatározobb lelki problémáid lesznek.

Én már csak tudom: egy volt anorexiás.

2010. szept. 17. 18:15
 18/19 anonim ***** válasza:

És még valami: senkinek nem beszélek erről, de a legeslegbüszkébb vagyok mert kigyógyultam! Azt hogy sikerült, kitudtam lépni ebből az ördögi körből életem legnagyobb eredményének tartom (jóval nagyobb mint a felsőfokú nyelvvizsgám!).

19 vagyok egyébként.

2010. szept. 17. 18:18
 19/19 A kérdező kommentje:
utolsó és hány cm kg vagy most?
2010. szept. 18. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!