13éves 160cms 39és fél kgs lány : Szerintetek ez nagyon sok volT?
Reggelia suliban: 2szendvics
Tizorai a suliban : 1 csokis kakaos csiga
Ebéd : krumpliés 1 nagy rántott husi
Utána: 1 túros batyu+1 túros bukta(mind2 elég nagy)
Ez nagyon sok volt?, ma nem mozogtam csak annyit h volt tesi oránk
Nem fogsz visszahízni, ha rendszseresen sportolsz is mellé.
Viszont olyan is van, hogy többször eszel egy nap, de kevesebbet.
Plusz zöldségek, és gyümölcsök..
És ne görcsölj ezen , hogy visszahízol.
.
Te ANOREXIÁS vagy. Most haragudhatsz rám, megsértődhetsz, mondhatod hogy "a k-rva any-d... hülyeség!" de ez az igazság. Minden tünete itt van. Normál súlyról kezdtél fogyózni? Stimmel. Rövid idő alatt súlyod legalább 20%-t ladtad? Stimmel. Félsz a hízástól? Stimmel. Kórosan alacsony súlyod ellenére normálisnak vagy vékonynak gondolod magad? Stimmel. Aggódsz amiatt hogy mikor, mennyit, és mit eszel? Stimmel (másképp nem írtál volna ide).
Szüleid vagy vakok, vagy egyáltalán nem törődnek veled, vagy félelmetesen buták.
Keress fel egy orvost mert bajod lesz belőle! Nem csak komoly testi de annál jóval meghatározobb lelki problémáid lesznek.
Én már csak tudom: egy volt anorexiás.
És még valami: senkinek nem beszélek erről, de a legeslegbüszkébb vagyok mert kigyógyultam! Azt hogy sikerült, kitudtam lépni ebből az ördögi körből életem legnagyobb eredményének tartom (jóval nagyobb mint a felsőfokú nyelvvizsgám!).
19 vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!