Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mutasa ki egy 13éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mutasa ki egy 13éves fiú hogy tetszik neki egy lány? 13/l

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
A 7-13 éves fiúk mindig is úgy mutatták kia vonzalmukat, hogy csúfolják, bántják a lányokat.
2011. júl. 2. 12:22
 2/7 anonim válasza:

Szerintem egyértelmű jelet adj, mert a lányok ezen rengeteget agyalnak. Írj rá, próbálj a közelébe lenni, lájkold a képeit, sokat mosolyogj mikor látod, legyél vele jó fej . Adj utalásokat, túrbozd fel a ruhatárad, légy magabiztos és néha ejts egy vigyort rá iylen tipikus macsó mosolyt, remélem érted , hogy értem ;))

13L

2011. júl. 2. 12:55
 3/7 anonim ***** válasza:
elöttem szólónak..."lájkold a képeit"????? XDDDD
2011. júl. 2. 13:16
 4/7 anonim válasza:
a lányoktól elvárt dolog az lenne h odajön beszélgetni és mindig kedves vele, a fiúk viszont úgy működnek hogy elrohannak amint meglátják a lányt és hülyeségeket beszélnek. esetenként piszkálják, csúfolják őket. bár, én már alig emlékszem, vén csont vagyok. :D
2011. júl. 2. 13:25
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) csak nem tudom hogy mit tudnák neki mondani vagy miről beszélgesek vele.de szerintem tetszek neki mert amikor a barátaim felelsz vagy merszeztek nem voltam ott és azt mondta hogy tetszem neki.de akkor miért nem kérdezi mg hogy járunk e vagy valami?
2011. júl. 4. 13:46
 6/7 anonim válasza:
Azért nem kérdezi meg, mert nem akar beégni és, ha nem tudja, h neked is tetszik, akkor addig pláne nem fogja megkérdezni, szóval, ha rájött , h ő tetszik neked, akkor bátrabb lesz és az is lehet , h megkérdezi. És igen lájkold a képeit, ahogy mondtam XD
2011. aug. 30. 10:40
 7/7 anonim ***** válasza:

én 13 vagyok(fiú) én ezeket vettem magamon észre:

-Sokat nézem az illetőt

-Mikor a haverjaimmal vagyok és gúnyolják én mégse szólalok.

ne hidd azt hogy a fiúk olyan különlegesek..

még ha nem is vagy szép akkor sem hiszem hogy elküldene téged a picsbe nekem és jól esik ha szerelmes belém vaki...függetlenül hogy néz ki...:) úgyhogy hajrá!

2011. okt. 27. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!