13éves lány hogy keressen pénzt nyáron?
Figyelt kérdés
Szeretnék nyáron dolgozni de tudom hogy csak 18év körül lehet.Anyámékról annyit hogy töllük semmilyen házimunkáért nem kapok pénzt mert azt mondják,hogy nekem az kötlelességem.Mielött megkérdezitek hogy miért kell annyira a pénz elmondom,hogy nem csak a pézért csinlom hanem erős önbizalomhiányomvan és ennyi kell hogy hasznosnak érezzem magam,de azért egy kis fizetés is jól jönne.Az értelmes válaszokat előre is köszi!2011. máj. 27. 20:28
1/7 anonim válasza:
13 évesen nem lesz túl egyszerű melót szerezni, mert a munkáltató ha lebukik, igen nagyot tud szopni.
2/7 anonim válasza:
őszintén sehogy sem...egyedül max szülőktől (ablakmosás,szemétkivitel) de írtad h azt anyukádék nem szeretnék ezt úgy hogy semmi :/ tényleg semmi:/
4/7 anonim válasza:
ha falun laksz, menj el füvet nyírni..:)
5/7 eugén001 válasza:
háth...menny el meggyet szedni, az és 10 meg 11 éves öcsémék így hülyére keresik magukat ;)
6/7 anonim válasza:
Semmit, így meg, hogy lány vagy végképp. Nem akarom még jobban rombolni az önbizalmad, de 13 évesen szinte 0 a fizikai teljesítőképességed lányként, de még fiúként is, szellemi teljesítőképességed meg megint nem sok van még 13 évesen. Szóval se fizikai sem pedig szellemi munkára nem vagy alkalmas. Füvet nyírni, egy 13 éve lány, be sem tudja ránta a fűnyírót. Majd, ha nagyobb leszel akkor majd csinálsz valamit addig meg vársz. Eleve nem is tudnál úgy magadnak dolgozni, csak ha valaki ott áll melletted és mindig felügyel. Nem tudod még a dolgok menetét, nem látod meg a munkát, szóval üresjárat.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom lenyírni a füvet mert 13 vagyok és lány?
Ekkora hülyeséget még nem hallottam.
Nem egyszer nyírtam már le felügyelet nélkül én szoktam az egész udvaron mert apám dolgozik anyám meg lusta.Csak azért sajnos nem kapok pénzt.
A többi választ köszi!!
2011. máj. 28. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!