Június végéig hogyan tudok 10 kg-t fogyni?
Miket ettél, ittál, mozogtál az oltás előtt és után?
Na látod, ezért nem kellett volna beoltatnod magad. Vagy az állásodba került volna az oltatlanságod?
Irigy vagy 11es? Akkor küldjek képet? Így s megfordulnak utánam, mert a súlyomhoz magas vagyok. Attól hogy nekem az nem tetszik.
Nem változtattam az étrendemen. Ugyanaz van mint előtte.
És sajnos igen. A gyerekem miatt kellett az oltás a kórházi kezelése miatt.
"Nem változtattam az étrendemen. Ugyanaz van mint előtte."
Nem azt kértem, hogy általánosságban írj, hanem konkrétumokat.
Levegőtől senki nem hízik... 10kg az 70.000kcal... ennyi többlet táplálékkal lehet 10kg-ot hízni...
Szal oltás ide vagy oda... a levegőtől nem hízhattál 2-3hét alatt ennyit.
Ja jó, akkor zabáltam éjjel nappal. KFC, Meki, gyros, hamburger, vedeltem a kólát, az alkoholt. A főétel után még ettem egy jó adag cukros süteményt, sőt még ez nem volt elég utána egy nagy kehely fagyit is. Éjfélkor mikor korgott a gyomrom, még egy adag pizza is lecsúszott, sőt mellé egy-egy üveg bor és pálinka.
Lehet neked ismeretlen fogalom, de nekem van olyan ismerősöm, aki a fogamzásgátlól hízott meg.
Nekem meg a mensimet borította fel az oltás. Szóval nagyon jó 2 hét kórház kezelés, az oltás után. Azóta is 2 havonta jön meg...
Nehéz a felfogásod latom...
A fogamzásgátló az rgy max 1geammos tabletta... egy 1grammos tablettától nem fog senki hízni...
Akkor hízol, ha több kcalt fogyasztasz, mint amit a szervezeted felhasznál... tehát többet eszel mint amire szükséged van...
Szépítheted, foghatod oltásra, tablettára, de ezen a tényen nem fog változtatni.
Őszintén? Sosem kellett számolnom, hogy mennyit eszek.
Az, hogy menyi energiát vettem magamhoz... ehettem nutellát este 10kor, dobostorta szeletet 11kor, nem híztam.
Terheség után is simán lement a 10 kg.
Nincs baj a cukrommal, egészségileg helyen vagyok.
De majd több mozgás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!