Lehetséges, hogy ebből még egy jó test legyen?
Sajnos elértem a 70 kg-t. Úgy érzem ez már nem mehet tovább. Teljesen elhagytam magam, evéssel vigasztalódtam, semmit nem mozogtam és depressziós is voltam. Nem tudtam odafigyelni a testemre. Sosem voltam megelégedve vele, eddig(covid előtt) 48-49 kgnál nem voltam több, most meg csak hízok. Elegem van már, hogy abba is belefáradok, hogy felhúzom a nadrágom(ha egyáltalán feljön). Lehetséges ezt a testet még formába hozni? Egyedül? 1-2 éven belül lehetséges? Mit csináljak? Hogy csináljam?
163 cm vagyok 24 éves.
Pontosan ezt akartam írni, amit a 8-as válaszodban te magad is írsz, hogy: nincs izom és rossz a tartásod. Ezért is mondják sokan, hogy több kilónak néztek, mint amennyi vagy.
A kardió helyett a helyedben a súlyzós/saját testsúlyos edzésekre helyezném a hangsúlyt, de nem kell rögtön ajtóstul rontani a házba. Ha még sosem csináltál ilyesmit, és van rá lehetőséged, érdemes elmenni egy személyi edzőhöz, hogy bevezessen a dolgokba.
Otthon kezdhetnéd jóga/pilates kombóval, ez jó alapot ad, illetve önmagában is egész jó. Ismerd meg a tested, és tűzd ki célul, hogy erősebb akarsz lenni, energikusabb, és úgy általában a mindennapokban is "funkcionálisabb". A mobilitási gyakorlatok is fontosak.
A fogyás csak "mellékhatás" legyen egy nem éhezős, neked megfelelő ételekből álló olyan étrenddel, amivel nem túl nagy kalóriadeficitet érsz el. A lényeg ebben az egészben a kitartás, ne pár hétre tervezz, hanem akkor is csináld tovább, ha egy darabig nem is látsz eredményt, mert hidd el lesz, ha kitartasz. Az eredményt sem feltétlenül a kilókban kell mérned, ha a fogyás megtorpan majd, az teljesen normális, de ha pl. egyik nap kettővel több térdelős fekvőtámaszt (tényleg csak egy példa) tudsz megcsinálni, mint előző nap, akkor az mekkora eredmény már, örülj az ilyesminek. Sok sikert.
Kapaszkodj meg, mielőtt kimondom amit mondok: szerintem ez MÁR egy jó test. Duciimádó férfi vagyok, nekem bejössz. Szexi a telt és kerek segged. ;) Az alakod többi része nem annyira az ideálom, de nem kell aggódni, biztosan találsz majd párt így is. (Ha nem, akkor marad a fogyás.)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!