Sajnos elértem a 70 kg-t. Úgy érzem ez már nem mehet tovább. Teljesen elhagytam magam, evéssel vigasztalódtam, semmit nem mozogtam és depressziós is voltam. Nem tudtam odafigyelni a testemre. Sosem voltam megelégedve vele, eddig(covid előtt) 48-49 kgnál nem voltam több, most meg csak hízok. Elegem van már, hogy abba is belefáradok, hogy felhúzom a nadrágom(ha egyáltalán feljön). Lehetséges ezt a testet még formába hozni? Egyedül? 1-2 éven belül lehetséges? Mit csináljak? Hogy csináljam?
Futni kell...diétázni, én egyébként semmi mást nem csináltam csak diétáztam/nem is futottam...mondjuk fura diéta volt ez :d napi egyszer ettem, de akkor sokat 190 cm 125 kg-ról 2 hónap alatt 110 lettem.
F
2022. máj. 5. 22:35
2/13 anonim válasza:
Biztos, hogy csak 70 kg vagy? A kép alapján többnek tippeltelek volna. Amúgy persze, ha befejezted az önsajnálatot, rendbe lehet hozni. Megfelelő kajálással és sporttal. 48 kiló nagyon kevés, már 58-60 körül is rendben lennél.
2022. máj. 5. 23:41
3/13 anonim válasza:
Figyelj nem bántani akarlak, de fejezd ezt be. Nem siránkozni kell, hanem csinálni, elkezded és betartod a diétát, akkor fogyni fogsz, nincs kis csoki, meg majd inkább holnap kezdem, aztán megint holnap, meg jaj ezt a kis sütit megeszem ebből biztos nem lesz baj stb.. Nekiállsz és csinálod és ha nem látod az eredményt csak csinálod tovább, amíg látni fogod. Siránkozással még soha senki nem fogyott le. Tedd oda végre magad 100%osan és akkor meglesz az eredménye és büszke leszel magadra. Sok sikert!
2022. máj. 6. 00:40
4/13 anonim válasza:
1500-1700 kalóriás étrend, heti 3x 45-60 perc kardió és szépen le fogsz fogyni. Persze ehhez akaraterő kell. Motiváld magad, én pl. leírtam egy lapra hogy mik azok amik miatt le akarok fogyni pl. undorodom a testemtől, mióta elhíztam nem néznek úgy meg a férfiak, szégyellem a testem a strandon, 10 lépcső fokot után már levegőért kapkodok stb. És ezeket olvasgattam amikor elbizonytalanodtam.
2022. máj. 6. 02:23
5/13 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Tök csinos vagy, jó a genetikád. Vékony a derekad , formás vagy.
Állíts be magadnak egy olyan étrendet amit könnyen tudsz tartani. Nem kell ehezni, de 500 kaloria mínusz legyen meg. Elsőnek az üres kaloriakat , nasikat kellene elhagyni , utána egészséges alternatívákat kellene keresni az általad fogyasztott dolgokra.
Én ajánlom neked, hogy keress valami sportot ami bejön és tedd rendszeressé az életedben, és csináld heti kétszer háromszor . Akár valami csoportos edzést. Hidd el hogy nagyon pozitív hatása lenne nemcsak a testedre, hanem a mentális egészségedre is!
2022. máj. 6. 08:15
6/13 anonim válasza:
Én is többnek mondtalak volna, de ha most megállítod a folyamatot, akkor persze, hogy lefogyhatsz. Nem olyan nehéz, csak kitartás meg akaraterő kell hozzá.
2022. máj. 6. 08:42
7/13 anonim válasza:
Igen, lehet. Nem vagy elfolyósan kövér.
Látszik rajtad, hogy jó lenne az alap, de egy gramm izom nincs rajtad.
Pucold le a zsírt és csinálj súlyzós edzéseket magas fehérjebevitel mellett.
2022. máj. 6. 09:10
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos hozzászólásokat, sokkal rosszabb véleményekre számítottam. Igen tudom többnek látszom, valószínű azért, mert ez zsír, kb semmi izom nincs rajtam és a tartásom is rossz. Köszönöm a pozitív megerősítést, segített.
2022. máj. 6. 09:42
9/13 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges. Minden lehetséges, csak akaraterő és kitartás kell. Én 171 centihez voltam 112 kg, jelenleg pedig 67 kg vagyok. 45 kg különbség. A módszer pedig: kalóriaszámlálás. Az elején lehetetlennek tűnt, hogy tényleg ennyi kilót leadjak, aztán még is, itt vagyok. Sokkal elégedettebb vagyok magammal és sokkal boldogabb, mióta lefogytam. A módszer pedig a kalóriaszámlálás. Ajánlom a kalóriabázis appot/weboldalt. Maga a lefogyás nem nehéz, mert tényleg csak kevesebbet kell enni, viszont tényleg lemondással jár, és kell elég akaraterő és kitartás, és az a nehéz része, viszont ha meg van az akaraterő, kitartás, akkor bármit elérhetsz.
2022. máj. 6. 10:34
10/13 anonim válasza:
nem.
a jó alak nem csak attól függ, hogy mennyire vagy vékony.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!