Másnak is akad gondja a nagy wc-zéssel fogyókúra alatt?
Figyelt kérdés
Lement több mint 20 kiló de állandóan székrekedésem van. Eszek zöldséget gyümölcsöt meg mindent de örülök ha heti 2x tudok kakkantani. Mit csináljak? Vegyek valami hashajtót?2022. máj. 3. 20:32
1/14 anonim válasza:
Én jártam így 🙄
Kevesebb étel jut a szervezetedbe, mint korábban. Nekem az útifűmaghéj segített. Napi 1 ek elkeverve 1 pohár vízben.
2/14 anonim válasza:
Zabkàsàt próbàld ki mert tiszta rost és attól lehet beindulna vagy a natúr joghurt is jó lehet sok gyümölccsel.
3/14 anonim válasza:
Hashajtót felejtsd el! Nem lehet, hogy túl keveset eszel, iszol? Amúgy ami bemegy, az ki is jön, nyilván kevesebb ételmennyiségnél ritkábban, nem törvényszerű, hogy minden nap kelljen menni.
4/14 A kérdező kommentje:
A folyadék mennyiségével nincs gond szerintem, koplalásról sincs szó. Ezt az útifűmaghéj cuccot ki fogom próbálni köszi.
2022. máj. 3. 20:59
5/14 anonim válasza:
1-es hasonlóan ajánlom az útifűmaghéjat. Meg ezek szerint még több egyéb rost.
6/14 anonim válasza:
1-es vagyok, még annyi, hogy mindenképp gyorsan idd meg miután vízbe tetted, mielőtt megszívná magát vízzel. A gyomrodban kell megduzzadnia a szemeknek.
7/14 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm! Ma veszek is és kipróbálom.
2022. máj. 4. 05:56
8/14 anonim válasza:
Egyél valamilyen formában több rostot. Pl korpa, zab, tk kenyér. Az segíteni fog. No meg a rost mellé sok sok folyadék
9/14 A kérdező kommentje:
1-es te milyen napszakban ittad meg a napi adagot? Kaja előtt vagy után kell?
2022. máj. 4. 14:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!