Ha megemberelem magam mikorra tudok leadni 10-15kg?
25 éves lány vagyok, 168cm körül és 81-82kg között mozgok
Undorító a nagy hasam, seggem viszont imádok enni sajnos főleg amikor leülök a gép elé filmet nézni pl
ma is megittam két energiaitalt, egy dobozos kávét, rendeltem egy adag brassóit és egy adag szezámmagos csirkemellet /két nagy szelet/ sültkrumplival és ezt mind meg is ettem... Visszagondolva már bánom mert hagyni akartam holnapra is
És még vagy 5 darab zabkeksz is bement
olyan is van hogy csak úgy átmegyek a boltba lista nélkül mert nem kell semmi de mégis veszek kávét, csokit ilyen kis szarokat amik üres kalóriák
próbálkoztam a kalóriszámolgatással is /1600 kéne ennem elvileg/ egy hétig ment kb aztán abbahagytam, nem volt hozzá kedvem meg hogy mindent lemérjek, van amikor el is felejtettem
le tudnék azért fogyni szerintetek? ha odafigyelek és tényleg ráveszem magam
nem is tudom hogy magyarázzam ezt el..
akarok mert nem tetszek magamnak és tudom, hogy nagy a hasam, a combom stb és amikor többet eszek s kelleténél mindig lelkiismeretfurdalásom lesz és legszívesebben visszamennék az időbe és nem ennék többet mert vsak a szemem kívánja...
10 kg 3-4 hónap, 15 5-6 hónap. Persze, attól függ, mit teszek érte, és a szervezeted hogy reagál.
Hidd el, elkezdeni a legnehezebb. Most én is sokmindenben akarok változtatni az életemben, és fokozatosan teszem. Pl. egy hete odafigyelek az etelre, mostanában kezdek mozgási lehetőségektől gondolkozni, utánaolvasni, hogy mi lenne az, aminek haszna is van, illik is hozzam, egy hétbe ez is beletelik, aztán május végétől tovább is akarom képezni magam stb. Szóval nem egyszerre mindent, csak fokozatosan. Te is kezdhetned azzal, hogy kiiktatod mondjuk az impulzív vásárlást, aztán a többi üres kalóriát minimalizálód, aztán elkezdesz fokozatosan mozogni valamit stb. Ismerd meg magad, találd ki, melyik út illik hozzad.
Azért írták hogy nem akarsz még, mert akkor tennél érte.
Nem fáj eléggé, ha mindig összevissza zabálsz a fogyokúrád ellenére is.
3asban amit leírtál, az nem akarat, hanem álmodozás. Az akarathoz társulna cselekvés is.
Hasonló utat jártam be amúgy, mint a 4es, 110ről 66ra tavaly május óta. Előtte én is ezt a siránkozást csináltam, mint te. Aztán bennem is megfordult valami, és elkezdtem igazán akarni, tenni érte, rengeteget tanultam, olvastam a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!