Mi ad erőt a fogyáshoz?
Engem jelenleg a fogyásra ez motivál a legjobban: A párom elhagyott és az indokok között az volt, hogy nem vagyok vonzó a számára a túlsúlyom miatt. (160cm 83kg)
Ti mivel motiváljátok magatokat?
A depresszió volt mindig a leghatásosabb fogyokúrás tolóerő.
Vékony vagyok most :)
A motivációja mindenkinek más.
Van aki csinosabban akar öltözködni, más szeretne tetszeni magának a tükörben, van aki másoknak akar tetszeni/ azt gondolja így majd könnyebben talál párt ha lefogy stb stb.
Én a magam részéről az egészségemen, az életminőségemen akartam javítani, mert a súlyfeleslegem már túl sok problémát okozott. A külsőségek engem egyáltalán nem érdekeltek, se a ruhák, se a tükörképem, párt sem ezzel akartam fogni. Van párom elég régóta.
Szóval a hosszútávú cél az egészségem volt, a rövidtávú motivációt, ami sokkal fontosabb ( szerintem) mert elérhetőbb, azt pedig a pillanatnyi sikerek adták amikre tudatosan figyeltem, az aznapi sikerek, pl hogy egy újabb és újabb nap amikor sikerült betartani az ètrendem, sikerült a megnövelt napi aktivitást, illetve az edzést tartani, évtizedes rossz szokások levetkőzése...ilyesmi.
A lényeg, hogy a motivációja mindenkinek más. Teljesen Egyéni dolog, és ezt mindenkinek saját magának kell megtalálni, mert az életmódváltás hosszútávon csak így lesz sikeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!