Hogy lehet ez? Mi lehet ennek az oka? Hamisítványt rendeltem, vagy annyira hozzászokott volna a szervezetem?
Figyelt kérdés
Anno elkezdtem szedni a Sibutramine Genesist, nagyon szerettem, mert eléggé hatékonynak bizonyult, és sokat is fogytam tőle.
Aztán elfogyott, és újra rendeltem, egy másik oldalról, viszont ez az újabb adag Sibutramine már nem bizonyult olyan hatékonynak.
Sajnos nem igazán fogytam tőle...
Javasolt a szedések között némi szünet, de azt be is tartottam!
2022. ápr. 18. 19:37
1/10 anonim válasza:
Ha lennének pontos súlymérési adatok, akkor az idő függvényében vizsgálni kellene a testsúly csökkenés lefutását, ugyanis lehetséges, hogy az valamilyen aszimptotikus közelítést mutat valamilyen testsúly értékhez.
2/10 A kérdező kommentje:
#1-es!
Kérlek kicsit közérthetőbben🙈
2022. ápr. 18. 20:55
3/10 qkker1 válasza:
Írd le, hogy mennyiről indultál, és mennyi idő alatt mennyit fogytál!
4/10 anonim válasza:
Lehetséges, hogy hozzászokott, igen.
5/10 anonim válasza:
Vagy az elsővel sem fogytál valójában, csak kihajtotta a vizet.
6/10 anonim válasza:
12 éve tilos forgalmazni Sibutramine-t, ami a netről illegálisan rendelhető, annál örülhetsz, ha csak nem hat, ki tudja, mi van benne.
7/10 anonim válasza:
Gondolom mellé koplalós diéta van írva, amitől hirtelen leadtál 5 kiló vizet meg glikogént, mostanra meg megállt.
9/10 anonim válasza:
Én anno szedtem,tapasztaltam hasonlót.De attól is függ,hogy mikor veszed be.Ha előtte ettél valamit,az is lehet az oka.
10/10 anonim válasza:
Nem attol fogytal hogy szeted hanem attol hogy mellette masbol is kevesebbet ettel. Most meg lehet tobbet eszel vagy ugyanannyit. Mivel kisebb a tested ezert kicist kiswbb energia kell a fogyashoz.
De ezer szazalek hogy semm8mi koze az eredmenyeidnek aahhoz h mit szedsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!