A mérleg jó súlyt mutat?
Figyelt kérdés
Honnan lehet tudni, ha egy mérleg elromlott? Pontosan mér?2022. ápr. 15. 09:52
11/13 anonim válasza:
Ez azért lehet, mert százalékos a tévedés, azaz a súllyal arányosan nőni fog az eltérés értéke. Tehát két kilónál még elenyésző, de ötven fölött már komolyabb. De így is be lehet kalibrálni, csak macerásabb. Többféle, és minél nagyobb ismert tömeggel kell kimérni, és összehasonlítva az eltéréseket, elég pontosan ki lehet számolni, hogy hány százalékot csal a mérleg. A súlyzó jó ötlet, de ha van konyhai mérleg, akkor egy vödörbe is össze lehet öntögetni pontosan tíz-tizenkét kilónyi vizet.
12/13 A kérdező kommentje:
Nekem alapvetően nem azzal van baj, hogy nem tudom pontosan a súlyomat, hanem, hogy lehet, hogy nem látom pontosan a súlyom változását.
Én 184 cm vagyok kb. Férfiként, de a mérleg csak 60kgt mutat. Én ennél elhízottabbnak nézem magam. Mit gondoltok, reális lehet?
2022. ápr. 16. 09:06
13/13 anonim válasza:
184 centisen, 60 kilóval elég durván kórosan alultáplált lennél, klinikai eset, erről azért csak tudnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!