Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni toka ellen?

Mit lehet tenni toka ellen?

Figyelt kérdés
Újabban úgy érzem, minden az arcomra megy.. kerekebb és zsírosabb a fejem. A tokám is nagyon zavar. Tudom, hogy nem nagyon van olyan hogy helyi fogyás, de érdekelne hogy lehet az arcot "formázni"?

2022. ápr. 12. 16:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Helyi fogyás nincs, ezt mindenki felfogta.

De az arcon és a nyakon is vannak izmok, amiket lehet tornáztatni. Az arc- és nyaktorna torna nekem is bevált a "rendes sport" mellett, nyújtás után minden edzés végén arctornát is végzek, és igenis hatékony.

Aki még nem hallotta, vagy nem próbálta, nem tudom miért ír róla véleményt.

2022. ápr. 13. 11:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Toka ellen jő a tátogás, és van egy olyan jógapóz,aminek oroszlán a neve. Térdelj le, majd jó nagyra nyisd a szádat,és maradj úgy pár másodpercig. Ismételd többször a gyakorlatot.
2022. ápr. 15. 21:53
 13/14 anonim válasza:
Ha férfi vagy: növessz szakállat.
2022. ápr. 29. 20:03
 14/14 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok - mindig is viccesnek tartottam ezt a “mondást”, nem én találtam ki. Nos, vagy nem vicces, vagy az embereknek nincs humorérzékük vagy nem értik azt, hogy “genetika”.
2022. ápr. 30. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!