Nagy fenék ellen mit lehet tenni?
Az lenne a kérdésem mit tudnék az ellen tenni, hogy ne legyen nagy fenekem?170cm(17f) kb 70-71kg testzsír 11%, szerintetek ez ellen lehet valamit tenni? Farmerba még elmegy de szerintem melegítőbe eléggé látszik és ez zavar engem.
Plusz mellé még egyesek szerint széles a csípőm is.
Nos produktívan nem tudok hozzászólni a témához, de engem kifejezetten a nagy fenekű nők vonzanak! 😊
31/F
Itt ahogy értelmezem egy férfi kollegáról beszélünk. 11-es testzsír az már elég sovány. Ideiglenesen lehet még tovább szálkásítani de hosszú távon necces fenntartani.
Valószínűleg a csontozatod olyan amilyen. Optikailag lehet kompenzálni azzal, hogy igyekszel nagy vállakat építeni. (Ha valamit félreétettem akkor bocsi:D )
Ha a széles csípőhöz vékony derék társul az szép.Mennyire nagy a feneked?
Nagyon kiáll?Szerintem nem olyan nagy tragédia.Max megpróbálhatsz 5-6 kg-ot fogyni de nem biztos hogy érne valamit fenék téren.
Ez alkat függő nagyrészt.Ha kerek a formája akkor ne rugózz ezen.
Én mint nő mondom ezt
Pasi vagy kérdező?Ha igen akkor nem érvényes rád amit írtam
Esetleg egy egész teströl készített képet (Hátulnézet) tegyél fel (fejet kitakarva), akkor meg lehet itélni, hogy egyrészt tényleg nagy-e a feneked, másrészt meg ha igen, akkor lehet.e vele valamit kezdeni.
De feltétlen olyan képnek van értelme, ahol az egész alakod látszik.
Várjunk csak. 170 centiméterrel 70-71 kg-osan 11%-os testzsír? Akkor valószínűleg igen izmos vagy. Maximum ekkor azt lehet, hogy guggolást, lábtolót olyan módon használod, hogy a feneked kevésbé legyen izmos.
Ha pedig nem ez a helyzet akkor valami nem stimmel az adatokkal amit kiírtál.
#5 Férfi vagyok igen
#8 igen,kondizok
8as vagyok. A guggolást, lábtolót lehet oly módon használni, hogy comb fókuszú legyen (főként combfeszítő) és lehet úgy is, hogy fenék fókuszú.
https://www.youtube.com/watch?v=vN2EdBKovnA Ebben a videóben egész jól elmondja a Sanyi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!