Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy fenék ellen mit lehet tenni?

Nagy fenék ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem mit tudnék az ellen tenni, hogy ne legyen nagy fenekem?170cm(17f) kb 70-71kg testzsír 11%, szerintetek ez ellen lehet valamit tenni? Farmerba még elmegy de szerintem melegítőbe eléggé látszik és ez zavar engem.

Plusz mellé még egyesek szerint széles a csípőm is.

2022. márc. 3. 16:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
szerezni valakit akinek a nagy fenek jon be
2022. márc. 3. 16:50
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Ha alkatilag (anatómiailag) olyan, hogy nagy a csont felület, amire nagy felületen tapadnak a lágy részek, azon nem lehet segíteni.
2022. márc. 3. 17:10
 3/14 anonim ***** válasza:
26%

Nos produktívan nem tudok hozzászólni a témához, de engem kifejezetten a nagy fenekű nők vonzanak! 😊

31/F

2022. márc. 3. 17:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt ahogy értelmezem egy férfi kollegáról beszélünk. 11-es testzsír az már elég sovány. Ideiglenesen lehet még tovább szálkásítani de hosszú távon necces fenntartani.

Valószínűleg a csontozatod olyan amilyen. Optikailag lehet kompenzálni azzal, hogy igyekszel nagy vállakat építeni. (Ha valamit félreétettem akkor bocsi:D )

2022. márc. 3. 17:47
 5/14 anonim ***** válasza:
3%

Ha a széles csípőhöz vékony derék társul az szép.Mennyire nagy a feneked?

Nagyon kiáll?Szerintem nem olyan nagy tragédia.Max megpróbálhatsz 5-6 kg-ot fogyni de nem biztos hogy érne valamit fenék téren.

Ez alkat függő nagyrészt.Ha kerek a formája akkor ne rugózz ezen.

Én mint nő mondom ezt

2022. márc. 3. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:
14%

Pasi vagy kérdező?Ha igen akkor nem érvényes rád amit írtam

2022. márc. 3. 17:50
 7/14 anonim ***** válasza:
76%

Esetleg egy egész teströl készített képet (Hátulnézet) tegyél fel (fejet kitakarva), akkor meg lehet itélni, hogy egyrészt tényleg nagy-e a feneked, másrészt meg ha igen, akkor lehet.e vele valamit kezdeni.

De feltétlen olyan képnek van értelme, ahol az egész alakod látszik.

2022. márc. 3. 17:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Várjunk csak. 170 centiméterrel 70-71 kg-osan 11%-os testzsír? Akkor valószínűleg igen izmos vagy. Maximum ekkor azt lehet, hogy guggolást, lábtolót olyan módon használod, hogy a feneked kevésbé legyen izmos.

Ha pedig nem ez a helyzet akkor valami nem stimmel az adatokkal amit kiírtál.

2022. márc. 3. 17:52
 9/14 A kérdező kommentje:

#5 Férfi vagyok igen

#8 igen,kondizok

2022. márc. 3. 18:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

8as vagyok. A guggolást, lábtolót lehet oly módon használni, hogy comb fókuszú legyen (főként combfeszítő) és lehet úgy is, hogy fenék fókuszú.

https://www.youtube.com/watch?v=vN2EdBKovnA Ebben a videóben egész jól elmondja a Sanyi .

2022. márc. 3. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!