Fenék narancsbőr ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Sose voltam kövér vagy egyéb, vékony vagyok eléggé, amikor befeszítem a fenekem látszik nagyon, de csak az egyik olyan, másikkal nincs gond. De nem csak befeszítéssel látszik, hanem alapjáraton is eléggé feltűnő ha pl olyan nadrágot veszek fel, látszik nem egyforma a fenekem kèt oldala. A másik szép kerek, miközben a másik olyan alaktalan, csúnya... Lehet nem narancsbőr, nem tudom, nővérem 32 éves 2 gyerekkel, neki nincsen sehol narancsbőre ,nem genetika :/ megvan a napi 2 liter víz is... csak elég fura hogy a másik fenekem oldala nem olyan mint a másik2021. jan. 1. 16:42
1/5 A kérdező kommentje:
ja és régebben edzettem, akkor kezdődött el, arra emlékszem, ez kb 5 évvel ezelőtt volt, de akkor egy gödröcske volt csak ott, most be van lapulva
2021. jan. 1. 16:44
2/5 A kérdező kommentje:
ja és ittam kollagént is, 4 hónapon át, semmit nem segített..
2021. jan. 1. 16:46
3/5 A kérdező kommentje:
na meg tinikoromban rengeteget bicikliztem is...
2021. jan. 1. 16:49
4/5 anonim válasza:
Étkezés, napi 2 liter (vagy több), sportolás (fenék edzés).
5/5 anonim válasza:
Csak ugy tudok biztos diagnozist felallitani, ha kuldesz rola kepet ;)
F25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!