Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izmos fenék ellen mit lehet...

Izmos fenék ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok 17(F) éves vagyok, hobbiból kondizni szoktam(2 éve tolom), azonban van egy olyan problémám, hogy izmos a fenekem ami engem zavar(nem edzem rá)

jelenleg 170-172cm magas vagyok és 72kg. Mit lehet ez ellen tenni,hogy kissebb legyen?

2022. jan. 29. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom mennyire izmos feneked lehet, ami annyira zavar. Pláne 17 évesen. Te vagy az a kategória, aki véletlenül túl izmos lesz és véletlenül kigyúrja magát? Egyszer csak úgy keltél, hogy hatalmas tömegű lett a farizmod, aztán teljesen összeomoltál?

Nem csak zsíros az a fenék, azért tűnik nagynak?

2022. jan. 29. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

én 160-at húzok fel és 150-nel guggolok mégsincs közel sem olyan izmos fenekem, ami már zavarna. el se tudok képzelni olyat.

akkor neked hogy van kérdező? mennyivel guggolsz, 270-nel?

2022. jan. 29. 17:42
 3/9 A kérdező kommentje:

1

Képzeld van olyan, hogy mesomorph testalkat.

Amit elfelejtettem írni a testzsír százalékom kb 12-15%.

2022. jan. 29. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Erőemelőként én is nagyon nehezen hiszem, hogy olyan elképesztő tömegű farizomzatod lenne, ami már zavaró. Élből nem hiszem, hogy létezik olyan naturál izomtömeg bárhol, ami már zavaró lenne. Ha meg valami csoda folytán te egy isten vagy, és tényleg hihetetlen a farizmod tömege (nem), akkor ne zavarjon. A farizomzat legalább annyira fontos, mint a törzs. Ha van egy erős farizomzatod, akkor minden van.

Ha meg ennyire zavar, akkor kicsit a fejedben tegyél rendet, hogy az ilyesmi ne zavarjon. Mi zavar benne? Elrontja az "arányokat"? Versenyre készülsz, vagy mi? Ott a szálkásításnál és a vízhajtásnál úgyis eltűnik. Vagy mit aggódsz a fenekeden?

2022. jan. 29. 17:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat azoknak akik vették a fáradtságot arra, hogy válaszoljanak! :)

Megprobálok szálkásítani, hátha ez a probléma.

2022. jan. 29. 17:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Combra gyurj sokat, es akkor nem lesz annyira feltuno a formas segg
2022. jan. 29. 18:04
 7/9 anonim ***** válasza:
En hasra, seggre hizos tipusu vagyok, csak fogyas segitene
2022. jan. 29. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
Szedj fel egy csajt,imádni fogja hogy diót lehet törni a valagadon 💪
2022. jan. 29. 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Vlszeg inkabb csak zsir. Foleg ha nemszoktal guggolni meg felhuzni se. Dietazz
2022. jan. 30. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!