Tej az hízlal?

Figyelt kérdés
Ha meg iszok napi 0,5 liter tejet az hízlal valamennyire?

2022. ápr. 11. 08:19
 1/10 anonim ***** válasza:
98%

Ha ilyen szinten vagy, hogy valami hízlal vagy fogyaszt, egy bioszkönyvet kéne először elolvasni.

A kalóriadeficit fogyaszt, a kalóriatöbblet hízlal.

Mérd le a kajáid, ha kalóriában többet eszel, mint amennyit felhasználsz, hízni fogsz.

A tej itt elenyésző, az összkalória a lényeg.

2022. ápr. 11. 08:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Fél liter tej kb 300 kalória. Valakinek ez egy snack mennyisége (pl 30 éves 2 meteres 120 kilós testépítő), valakinek egy teljes étkezés (150 centis, enyhén izmos, 55 kilós huszonéves nő).

Ha neked belefér az étrendedbe és jóllakat (tehát emellett kevesebbet edzel mintha nem innál tejet) akkor nem hízlal. Ha ugyanannyit eszel mint amennyivel a súlyodat tartanád, és mellé iszod, akkor ez többletkalória és szép lassan hízáshoz vezrthet

2022. ápr. 11. 08:33
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
A tej önmagában szerintem nem. Legalábbis én semmit sem hízok tőle, pedig viszonylag sokat iszok belőle. Gondolom attól függ, hogy ki mennyire hajlamos a hízásra, illetve mit és mennyit eszik mellette.
2022. ápr. 11. 08:50
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
fúha
2022. ápr. 11. 09:29
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
Előttem már leírták, de amúgy szerintem fél liter tej az elég kalóriapazarló. Nekem pl. a napi keretem kb. 1500 kalória, és abból 220-at csak tejre áldozni nagyon sok lenne számomra. (a 220 kalória az 1,5%-os tejre vonatkozik, van amelyikben több van) De persze ha neked belefér a kalóriakeretedbe, akkor igyad, akkor nem fog hízlalni. Viszont ha összességében több kalóriát viszel be egy nap, akkor hízni fogsz, de nem feltétlen a tej miatt, hanem úgy összességében túl sok kalóriát fogyasztottál. Szóval ha megakarod tudni, hogy fél liter tej az beleférne-e neked, akkor számold össze, hogy egy átlagos napon mennyi kalóriát fogyasztasz, és akkor csapd hozzá a tejet is, és nézd meg azt, hogy az úgy hány kalória, majd néhány kalkulátorral csekkold a neten, hogy elvileg kb. mennyi kalóriát ehetsz egy nap, ha sem fogyni, sem pedig hízni nem akarsz.
2022. ápr. 11. 09:30
 6/10 anonim válasza:
74%

Három felüléstől kockahasam lesz?

Kb. ilyen szintű a kérdés.

2022. ápr. 11. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:
6: :-)))))
2022. ápr. 11. 12:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én fogytam úgy, hogy literszám ittam naponta, és ettem más tejterméket is. Meg sok zabot, zöldséget, valamennyi húst stb. A teljes étrend számít. Inkább a divatdiétákra jellemző, hogy egy-egy élelmiszer kizárásától várnak eredményt.
2022. ápr. 11. 14:12
 9/10 anonim ***** válasza:

2-3 dl tejet mindennap megiszok vmilyen formában. Kvhoz, turmixban, plusz a sajt, joghurt, vaj, túró is szerves része az étkezésemnek.

Nem ettől híznék, hanem a mértéktelen evéstől.

2022. ápr. 11. 14:38
 10/10 anonim ***** válasza:
94%
Napi fél liter tej vagy ennek megfelelő kálciumtartalmú tejtermék fogyasztása kifejezetten ajánlott.Mondjuk engem elégge puffaszt,ezért nem tudnék egyszerre fél literrel inni.
2022. ápr. 11. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!