Vélemények? Tanácsok
Sziasztok!
Reggeli: tk nutellás kenyér vagy lekváros vajas sonkás sajtos
banán , alma , körte stb
10órai: joghurt aszalt áfonyával és zabbal, répa, vagy valami gyümölcs
ebéd: milánói, csirke hús, hal, zöldségek, gyümölcs kenyér és hasonló társai már nincsnek egész nap
vacsora mozzarellás paradicsom saláta vagy valami joghurt és zöldség vagy tojás
1,5 liter citromos víz, 1 liter csapvíz, 3 bögre zöld tea de ez változó hogy milyen és még 2 pohár c vitamin és vas pezsgőtabletta
60 perc minden nap aerobik
vélemények mit csinálok rosszul mert a fogyás abba maradt??? pedig mindent ugyan úgy csinálok eddig 6 kilót fogytam..de még szeretnék 5 kilót (20L/167/61)
Ja,a nutella az még normál étkezésnél is kemény minden nap,diéta alatt meg nem kell,mert linkre edzel.
A mozgás után kellene valami gyorsan felszívódó fehérje pl tejsavó.
Estére meg nem saláták,hanem lassan felszívódó fehérje pl túró.De 4-5 tojás fehérje is jó.
A fogyás meg azért maradhatott abba,mert a szénhidrát mennyiséget pont elégnek tartja a tested.Ha csökkented,a testzsír is csökkenhet.
Nem eszel egy csomó jó dolgot mert nem tudod miböl van...honnan tudod mi van a capvizben pl??és a nutellában???elolvastad már mi van ráirva???
Kenyerek(fehér) és édességek,tészták felejtősek ha fogyni akarsz.
Menj edzeni,én ugyanis 160/60nal jol érzem magam,nem vagyok kövér,de gebe se akarok lenni.inkább formálódj.
hát ne haragudj de nagyon jól tudom mi miből van, szerintem pedig a napi 60 perc tökéletes mert ha túl sokat edzem egyszerűen nem megy a munka:(
mindent házilag szoktam elkészíteni amit csak tehetek így igen jól tudom miből van soha nem iszok cukros löttyöket sok zöldséget gyümölcsöt eszem, a nutella pedig egy igen nagy tévedés volt XD nem is tudom mit gondoltam:D
Amit ebédre és vacsorára eszel, az az ideális, a reggelit pedig nagyon nem értem.
Reggelire zabpelyhet javaslok, kis tejbe áztatva, mézzel ízesítve. Egyéb alternatíva a tojásomlett, olivaolajon elkészítve kb 2 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!