Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagypal Kriszti mitől ennyire...

Nagypal Kriszti mitől ennyire vékony?

Figyelt kérdés
És ilyen törékeny alkattal hogy van energiája edzeni meg úgy egyáltalán bármihez?

2022. ápr. 7. 20:44
 1/10 anonim válasza:
50%

genetika

diéta

megfelelő étrend

És persze a "muszáj", mert tudja, hogy ez kell sok pasinak.

2022. ápr. 7. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Anorexiás, korábbi posztjából is kiderült hogy kezd rájönni hogy túl vekony, de mivel ez egy mentális betegség így nehéz kijönni belőle.

Ő már nem szimplán vekony..latszik a képein minden ere és csontjai…illetve egyszer volt hogy le is malacozta magát egy posztban.

2022. ápr. 7. 21:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez már nem genetika meg megfelelő étrend, súlyosan anorexiás sajnos.
2022. ápr. 7. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tuti anorexiás. Amikor megnyerte a szépségversenyt, még teljesen normális alkatú volt. Meg az előtte képeken is.
2022. ápr. 7. 22:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát, elég szomorú, hogy nem igazán kap segítséget (gondolom én)...Csak azt nem értem, hogy ilyen állapotban hogy van energiája ennyi munkához meg sporthoz 🤷
2022. ápr. 8. 05:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert lefotozza magát, meg nem azt jelenti hogy végig nyom egy kemény 1,5 órás súlyzós edzést, valószínűleg végig kardiozik amennyit éppen tud egy kép erejéig még maximum beáll egy géphez, és ennyi. Egyébként nem látod mit csinál, mennyire fáradt mennyit edz vagy pihen a munkái között.
2022. ápr. 8. 07:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt mutatnak amit akarnak, és a legtöbben hazudnak.

Nem kell mindent elhinni.

2022. ápr. 8. 07:33
 8/10 anonim ***** válasza:
35%
Nekem egyébként nagyon tetszik az alakja. Azokon a képeken amiket láttam, fixen. De alapból a vékony az ideálom. Egyébként van egy ismerősöm, aki mellesleg modell, hasonlóan vékony és sportol gyerekkora óta. Csinált már mindenfélét és láthatóan nagyon jól bírja. Most valami kardioszerű órákat tart tudtommal.
2022. ápr. 8. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
Végül is, nekrofilek is vannak, biztos van érte külön szó aki a beteg, félig halott nőkre gerjed
2022. ápr. 8. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Még jópár hónapja, talán tavaly nyáron írta egy képe alá az egyik hozzászólásra reagálva, hogy tudja hogy nagyon vékony és szeretne hízni. Onnantól időnként direkt ránéztem a képeire, mert kíváncsi voltam, de nyilván csak hazudott.
2022. ápr. 10. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!