Otthoni tornával el lehet érni egy viszonylag csinos alakot? (vékony derék, kerekded popsi)
Figyelt kérdés
nem igazán áll rendelkezésemre, hogy edző terembe járjak, ezért örülnék pár tippnek, edzésnek ami hatásos lehet2022. febr. 2. 22:26
3/13 anonim válasza:
Persze! Én se szeretem túlzottan a termeket, feszélyeznek az emberek.
A youtube-on rengeteg videót találsz, én a legjobban a madfit, Pamela Reif és Getfitbyivana videókat szeretem. Kukkants rá!
A lényeg, hogy ne csak egy 10 perces videót csinálj, hanem állíts össze belőlük egy edzéstervet. Illetve szerezz be súlyokat :)
4/13 anonim válasza:
Vsatlakozom a harmadikhoz. A lényeg hogy minimum 50 percet eddz, ha nekiállsz hogy tényleg megmozgasson és erőt fejts ki. A másik pedig a progresszió. Ha 4 hónapig ugyanazat a videót csinálod akkor az első hónalban fejlődsz, utána nem. Szóval vagy keress olyat ami jobban megterhel vagy tudatosan emeld néha az ismétlésszámot. Így lehet fejlődni
5/13 anonim válasza:
Ha vannak otthon sulyzoid meg jol kajalsz akkor ja
6/13 anonim válasza:
Kiegeszitenem a tobbieket azzal hogy a vekony derekat nem tornával hsnem étkezéssel lehet elérni. No meg genetikával
7/13 anonim válasza:
Nekem bevált,csak kicsit több időbe tellik.Pl.észrevettem,hogy ha otthon tornázok kb.kétszer annyi idő kell,mint konditerembe,hogy elérjek egy bizonyos formát.De lehet simán,meg szerintem egy normál súlyú nőnek,aki figyel az étkezésre,és nem célja,hogy fitnesz modell legyen,bőven elég az otthoni torna.
8/13 anonim válasza:
Vékony derék eléréséhez csinálj minimum 40 perc hullahoppkarikát, derékra tornagyakorlatokat.
Kerek popsiért végezz súlyzóval guggolást, kitörést, fenékizom erősítő gyakorlatokat.
Figyelj oda az étkezésre is.
9/13 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon szépen köszönöm <3!!
2022. febr. 3. 20:44
10/13 anonim válasza:
Attól függ, mi a célod. Egy bizonyos idő után meg fog állni a fejlődés, mert kevés lesz a terhelés. Pl. kezdőként, pár hét edzés után a teremben simán guggolnál az üres 20 kilós olimpiai rúddal, majd így tovább felfelé. Csípő emelést is nagyon hamar 30 kilóra lehet emelni. És még így sem egyszerű fejlődésre bírni a farizmot. :) Úgy gondolom, ha jelentősen növelni szeretnéd a feneked, akkor mindenképp kell hozzá edzőterem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!