Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen durva narancsbőr júniusi...

Ilyen durva narancsbőr júniusig javítható még szerintetek valahogy?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2022. márc. 30. 20:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy fogynom kéne, bár az a 10-15 kg az kicsit túlzás szerintem.

7-8 kg lenne a cél.160 cm, 60 kg vagyok. Azt tudom, hogy ennyit 2 hónap alatt nem fogok fogyni, sport, kalória deficit mellett sem. De rajta vagyok.

2022. márc. 31. 11:14
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
Jajj, mintha a sajátomat látnám, és én is pont 31 éves vagyok, arányokra is ugyanaz, 163 cm 63 kg. Érdekes, hogy nekem a sport és a súlyzós edzés nem igazán segített rajta, sokkal inkább a cukor csökkentése, amit nagyon sajnálok, mert sportolni számomra könnyebb, mint a cukrot annyira minimalizálni, amennyire kellene.
2022. ápr. 1. 07:04
 13/13 anonim ***** válasza:
77%

Tudsz rajta javítani addig, genetika hogy mennyit. ( persze ha nincs semmi anyagcsere betegséged)

A narancsbőr a tiszta étkezéstől tűnik el, kerülni kell a fehér lisztet , cukrot és a feldolgozott élelmiszereket, stb . Emellé kell egy kalóriamínuszos étrend . Rendszeres kardio és erősítő edzés gyorsíthatja a folyamatot

2022. ápr. 1. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!