Most akkor tényleg hatásos lehet a szauna / infraszauna a narancsbőr ellen?
Nagyon csúnya narancsbőröm van. Az étkezésre odafigyelek, nézem a kcal-t és a makrókat is.
Feldolgozott ételeket nagyon keveset fogyasztok.
Itt a városunkban van egy komplexum, ahol a heti 4 edzés (2 súlyzós, 2 kardió) mellett tudnék járni wellnessezni is.
De sok helyen írják, hogy a szauna / infraszauna narancsbőrre gyakorolt hatása nem bizonyított, valaki tudna tapasztalatokat írni?
Ahogy a fentiekből látszik, kiegészítésként használnám a wellnesst a narancsbőr ellen. Akár heti több alkalommal is be tudnék ülni, az időmből kiadja, de kíváncsi vagyok, mire számíthatok.
Nem, csak segíthet, heti 1 bőven elég. Az alapja az étkezés, és a mozgás, meg legalább 2 liter víz.
Mióta diétázol, sportolsz?
Nem az volt a kérdésem, hogy miért nem múlt meg el, hanem hogy van-e értelme szaunázni.
De köszi.
Narancsbőr sima zsírszövet, ami az ösztrogén miatt olyan szerkezettel alakult ki, hogy könnyebben elmozduljanak a részei, emiatt göcsörtös felületű lesz. Elmélet szerint a terhességi hízást könnyíti meg.
Szauna jó lehet a keringésre, ami csökkentheti a pangó vizet, így javíthat az összképen. De ne használd sokat, mert úgy már káros, max. heti egyszer. Pangó vízre a vákuummasszázs jó, az kimozgatja, így simább lesz a bőrfelület.
Én mikor teremben edzettem heti 5x, akkor mentem szaunába.
Ha nincs szív, érrendszeri betegséged, akkor lehet menni akár minden nap.
Nekem nagyon jó hatással volt a bőröm minőségére, a narancsbőrt el nem tüntette, de klasszisokkal simább lett az a terület.
Akkor volt ez feltűnő, amikor olyan terembe jártam, ahol nem volt szauna. A bőröm is ramatyabb lett.
Kedves 6-os, infraszaunába / finn szaunába jártál?
Heti 5x?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!