Extrém narancsbőrre kinek mi vált be?
Sziasztok!
Valószínűleg genetika is, mert anyának is nagyon narancsbőrös mindene, átlagos testalkattal.
Rajtam kb 10-15 kg plusz van, már fogytam eddig 20 kg-t.
Viszont a felkarom és a fenekem nagyon csúnya, redősen narancsbőrös. Nem lóg a bőröm egyébként. Heti 2x boxolni is járok.
Egészségesen eszem, napi 2 kávé azért lecsúszik, bár nem hinném, hogy a kv elhagyása megoldaná a problémát.
Gondoltam arra, hogy használt kávézaccból csinálnák bőrradírt, hogy fokozódjon a vérkeringésem.
Nagyon irigylem azokat, akik nálam ducibbak és szép sima a bőrük. Ez elveszi az önbizalmam, nyáron nem érzem kényelmesen magam rövidebb ruhákban...
Vagy mit tudnátok ajánlani?
Nekem enyhe narancsbőr eltüntetésére a plusz kollagénbevitel segített (hidrolizált kollagénpor). A sport és az egészséges táplálkozás nagyon jó irány, ezt mindenképp tartsd meg. A kávé miatt szerintem sem kell aggódnod.
A bőrradír vagy a problémás területek átmasszírozása még nyújthat egy kis plusz segítséget, illetve lehet kapni testkefét is a vérkeringés élénkítésére.
Gratulálok a fogyáshoz! :)
A narancsbőr a zsírszövet felépítéséből fakad, ha kevesebb a zsír, nem lesz annyira feltűnő. Vákuummasszázs is segíthet valamennyit, mivel kimozgatja a pangó vizet a szövetekből.
Bőrradír miért segítene, hisz a zsírt nem tudod lenyúzni vele magadról, vérkeringésre sem hat igazán. Végére kis nyelvtan-nácizás: csinálnék, nem csinálnák, az ugyanis T/3.
Köszi a válaszokat.
A csinálnák elírás volt, nem népnyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!