Narancsbőr , túlsúly ?
még sosem fogyosztam és nem is igazán tudom hogy hogy kellene neki állni , mi az amit lehet és mit kellene elkerülni ?!
Röviden : 26 éves vagyok , kb 1.80 cm magas és jelenleg 77 kilo vagyok . Van egy 2 éves kislányom .
A terhesség előtt 65 kiló volt ami teljesen normális , nagyon szerettem magam . Terhesen lettem 82 , a szülés után 71 .
Nem is igazán értem hogy történhetett de közben 77 lettem .
Kövér vagyok , nem érzem jól magam a testemben , legalább 10 kilót szeretnék fogyni . H méretű melltartót hordok , ami már tényleg extrém , de a gyermekem előtt is mar E.volt a méretem. Mivel szoptatok és a meretbol adandoan is , nagyon megereszkedett a mellem . Gondolom ha 10-12 kg fogyok , még rosszabb lesz a helyzet ??!
És még valami ami rettenetes és tényleg iszonyatos . A narancsbőr !!! Mindig is volt egy kicsi , tinédzser koromban kezdődött , de most olyan szinten rettenetes , göröngyös , ocsmány hogy egy szűkebb leggingsben is látható. A narancsbőr sok folyadék fogyasztásával és sporttal csökkenthető ??
Mindenkinek köszi aki segíteni tud.
Hát ha teljesen kezdő vagy, talán nem baj, ha egy alap tanáccsal kezdem, és nem megyek bele a sűrűjébe: innentől - ha komolyan gondolod - mondj le első körben az összes kólafanta szarságról (ásványvízzel pótold), semmi süti, és pl. a péksüteményt, zsömlét, kiflit, miegyebet, helyttesítsd abonettel vagy effélével!
tényleg semmi süti. ott hagyd el a cukrot, ahol csak tudod!
sok vizet, zöld teát fogyassz! ha éhes vagy, első körben igyál vizet!
ha elégedetlen vagy magaddal, gondolj arra rá, mikor megcukroznád a kávéd vagy egyebek, hogy nem éri ez meg neked...
A megereszkedett mellekkel nem fogsz tudni semmit csinálni, mint ahogy az elnyúlt hasi bőrrel sem, főleg ha még fogyni fogsz. Az olyan. A melleid a hormonoktól, a tejtől megnőttek és szülés után tovább növekszik a tejtermelődés miatt, de van olyan is, akinek a baba megszületése után kisebb lesz, függetlenül attól, szoptat-e. De alapvetően az nen változik, hogy a mell kötőszövetei megnyúlhatnak a szülés után. (illetve a hasi bőr kötőszövete is, a baba nagysága és súlya miatt). Ha nagyon durva a helyzet plasztikai sebészeti beavatkozással lehet korrigálni, szépíteni.
A narancsbőr már abszolút eltünthethető, hozzáteszem ott sem 100%-ig. Kiegyensúlyozott, tiszta, fehérje dús étkezés, sok zöldség és folyadék de VÍZ!!! és rendszeres sport!
Igaz, nen írtad de a nők 95%-ának van striája is és a terhesség során a még gyakoribb, azzal szintén nem tudsz mit csinálni. Ott is a bőr kötőszövetének folytonossága szakadt meg, reped el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!