A narancsbőröm csak a fogyás segít? Esetleg próbáljam ki a köpölyözést? Nyirokkeringést beindító testkezelést?
Nem vagyok túlsúlyos, sportos az alakom. Hetente súlyzós alakformáló edzéseim vannak, és mellette futok is 3-4szer a héten. Sok folyadékot iszok, és táplálkozás terén is kihozom magamból a maximumot (kerülöm az adalékanyagokat, semmi feldolgozott élelmiszer, csak minőségi étel)
Viszont a fenék és comb tájékon van narancsbőröm, ami sehogy se tűnik el.
Max 2-3 kilót még formásodnék, de annál lejjebb nem mennék le, mert akkor már oda a nőies alakom, búcsút inthetek a melleimnek.
Érdemes lenne kipróbálni ezt a fajta testkezelést, vagy teljes pénzkidobás?
Állítólag a köpölyös nyirokmasszázs beindítja a méregtelenítő folyamatokat, és pörgeti az anyagcserét.
Sógornőm csinált pár napos méregtelenítő kúrát, most nem ugrik be, melyik márkától. Nem testi okokból, hanem valami emésztőrendszeri nyavalyája volt.
A pár nap után feltűnt neki, hogy eltűnt a narancsbőre.
Igazából csak folyadékot lehetett inni, és valami pocsolyaszerű trutyis lét. Ezek szerint igen hatásos volt! Ha érdekel, megkérdezem, honnan szerezte.
A narancsbőrt szerintem el lehet tüntetni (nekem fogyással és étrendváltoztatással sikerült), a striákat nem.
A nyirokmasszázst (köpölyözés nélkül) régebben kipróbáltam, a problémás helyekről való fogyásban segített. Azt nem tudom, narancsbőr ellen használ-e, de nincs kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!